thumbnail

Springer Science and Business Media LLC

  1958-5586

  1958-5594

 

Cơ quản chủ quản:  N/A

Lĩnh vực:

Các bài báo tiêu biểu

Composition and properties of bovine colostrum: a review
Tập 96 Số 2 - Trang 133-158 - 2016
Brian A. McGrath, Alan L. Kelly, Paul L.H. McSweeney
Formation and properties of the whey protein/κ-casein complexes in heated skim milk – A review
Tập 89 Số 1 - Trang 3-29 - 2009
Laurence Donato, Valérie Briard‐Bion
Role of somatic cells on dairy processes and products: a review
Tập 94 Số 6 - Trang 517-538 - 2014
N. Li, Romain Richoux, Pierre‐Guy Marnet, Patrice Martin, Valérie Gagnaire
Pre-treatment of cheese milk: principles and developments
Tập 88 Số 4-5 - Trang 549-572 - 2008
Alan L. Kelly, Thom Huppertz, Jeremiah J. Sheehan
ACE-inhibitory activity and ACE-inhibiting peptides in different cheese varieties
- 2010
R. Sieber, Ueli Bütikofer, Lotti Egger, Reto Portmann, Barbara Walther, Daniel Wechsler
Encapsulation of ascorbic acid in liposomes prepared with milk fat globule membrane-derived phospholipids
Tập 92 Số 4 - Trang 353-366 - 2012
Bita Farhang, Yukio Kakùda, Milena Corredig
Assessment of lactation stage and breed effect on sheep milk fatty acid profile and lipid quality indices
Tập 95 Số 4 - Trang 509-531 - 2015
Vassilia J. Sinanoglou, Panagiota Koutsouli, Charalambos Fotakis, Georgia Sotiropoulou, Dionisis Cavouras, Iosif Bizelis
Determination of the diffusion coefficients of small solutes in cheese: A review
Tập 90 Số 5 - Trang 477-508 - 2010
Juliane Floury, Sophie Jeanson, Samar Aly, Sylvie Lortal