thumbnail

Current Opinion in Food Science

  2214-7993

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier BV , ELSEVIER SCI LTD

Lĩnh vực:
Applied Microbiology and BiotechnologyFood Science

Phân tích ảnh hưởng

Thông tin về tạp chí

 

Các bài báo tiêu biểu

Non-bovine milk products as emerging probiotic carriers: recent developments and innovations
Tập 22 - Trang 109-114 - 2018
Chaminda Senaka Ranadheera, Nenad Naumovski, Said Ajlouni
Fouling in membrane filtration for juice processing
Tập 42 - Trang 76-85 - 2021
Cheng Lu, Yiwen Bao, Jen-Yi Huang
Application of bacteriophage in rapid detection of Escherichia coli in foods
Tập 39 - Trang 43-50 - 2021
Jun Wang, Andrew Kanach, Rongwei Han, Bruce Applegate
Analytical methods for the determination of phthalates in food
Tập 22 - Trang 122-136 - 2018
Javier González‐Sálamo, Bárbara Socas‐Rodríguez, Javier Hernández‐Borges
Green analytical chemistry applied in food analysis: alternative techniques
Tập 22 - Trang 115-121 - 2018
Juliana Azevedo Lima Pallone, Elem Tamirys dos Santos Caramês, Priscila Domingues Alamar
Perspectives on preserving lipid quality and strategies for value enhancement
Tập 44 - Trang 100802 - 2022
Alberta NA Aryee, Taiwo O Akanbi, Ifeanyi D Nwachukwu, Tharuka Gunathilake
Probiotic – friend or foe?
Tập 32 - Trang 45-49 - 2020
Jurica Zucko, Antonio Starcevic, Janko Diminic, Damir Oros, Amir M Mortazavian, Predrag Putnik
Enhancing nutraceutical bioavailability through food matrix design
Tập 4 - Trang 1-6 - 2015
David Julian McClements
Effects of high protein diets on metabolic syndrome parameters
Tập 8 - Trang 43-49 - 2016
Jennifer L. Wojcik, Harold M. Aukema, Peter Zahradka, Carla G. Taylor