Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Current Opinion in Food Science
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Deoxynivalenol and its masked forms in food and feed
Current Opinion in Food Science
-
Tập 5
- Trang 43-49
- 2015
Veronika Nagl
,
Gerd Schatzmayr
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effects of high protein diets on metabolic syndrome parameters
Current Opinion in Food Science
-
Tập 8
- Trang 43-49
- 2016
Jennifer L. Wojcik
,
Harold M. Aukema
,
Peter Zahradka
,
Carla G. Taylor
4
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Current insights on high priority antibiotic-resistant Salmonella enterica in food and foodstuffs: a review
Current Opinion in Food Science
-
Tập 26
- Trang 35-46
- 2019
Daniel F Monte
,
Nilton Lincopan
,
Paula J Fedorka-Cray
,
Mariza Landgraf
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Black aspergilli and ochratoxin A-producing species in foods
Current Opinion in Food Science
-
Tập 23
- Trang 1-10
- 2018
Francisco Javier Cabañes
,
Maria Rosa Bragulat
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Application of bacteriophage in rapid detection of Escherichia coli in foods
Current Opinion in Food Science
-
Tập 39
- Trang 43-50
- 2021
Jun Wang
,
Andrew Kanach
,
Rongwei Han
,
Bruce Applegate
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Enzymatic production of prebiotic oligosaccharides
Current Opinion in Food Science
-
Tập 37
- Trang 160-170
- 2021
Carlos Vera
,
Andrés Illanes
,
Cecilia Guerrero
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Natural prebiotic carbohydrates, carotenoids and flavonoids as ingredients in food systems
Current Opinion in Food Science
-
Tập 33
- Trang 98-107
- 2020
Iramaia Angélica Neri-Numa
,
Henrique Silvano Arruda
,
Marina Vilar Geraldi
,
Mário Roberto Maróstica Júnior
,
Glaucia Maria Pastore
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Eating behavior in autism: senses as a window towards food acceptance
Current Opinion in Food Science
-
Tập 41
- Trang 210-216
- 2021
Geneviève Petitpierre
,
Anne-Claude Luisier
,
Moustafa Bensafi
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Opportunities and challenges in developing orally administered cannabis edibles
Current Opinion in Food Science
-
Tập 28
- Trang 7-13
- 2019
Peter X Chen
,
Michael A Rogers
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
All food processes have a residual risk, some are small, some very small and some are extremely small: zero risk does not exist
Current Opinion in Food Science
-
Tập 39
- Trang 83-92
- 2021
Marcel H Zwietering
,
Alberto Garre
,
Martin Wiedmann
,
Robert L Buchanan
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 453
1
2
3
4
5
6
10