Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Current Opinion in Food Science
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Black aspergilli and ochratoxin A-producing species in foods
Current Opinion in Food Science
-
Tập 23
- Trang 1-10
- 2018
Francisco Javier Cabañes
,
Maria Rosa Bragulat
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Eating behavior in autism: senses as a window towards food acceptance
Current Opinion in Food Science
-
Tập 41
- Trang 210-216
- 2021
Geneviève Petitpierre
,
Anne-Claude Luisier
,
Moustafa Bensafi
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Recent advances on research of electrolyzed water and its applications
Current Opinion in Food Science
-
Tập 41
- Trang 180-188
- 2021
Zhao Lin
,
Shubo Li
,
Hongshun Yang
58
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Interfacial stabilization using complexes of plant proteins and polysaccharides
Current Opinion in Food Science
-
Tập 21
- Trang 51-56
- 2018
Xiufeng Li
,
Renko de Vries
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The influence of phenolic compounds from coffee and tea on postprandial cardiovascular stress: a mini-review
Current Opinion in Food Science
-
Tập 13
- Trang 63-72
- 2017
Marta Chagas Monteiro
,
Ilaria Peluso
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
High-intensity ultrasound in cheese processing
Current Opinion in Food Science
-
Tập 50
- Trang 101004
- 2023
Hugo Scudino
,
Jonas T Guimarães
,
Gustavo LPA Ramos
,
Antonella Santillo
,
Tatiana C Pimentel
,
Adriano G Cruz
,
Marzia Albenzio
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Structural properties of food proteins underlying stability or susceptibility to human gastrointestinal digestion
Current Opinion in Food Science
-
Tập 50
- Trang 100992
- 2023
Gianluca Picariello
,
Francesco Siano
,
Luigia Di Stasio
,
Gianfranco Mamone
,
Francesco Addeo
,
Pasquale Ferranti
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Bio-based antimicrobial delivery systems for improving microbial safety and quality of raw or minimally processed foods
Current Opinion in Food Science
-
Tập 41
- Trang 189-200
- 2021
Meihan Tao
,
Juhong Chen
,
Kang Huang
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Food oral management: physiology and objective assessment
Current Opinion in Food Science
-
Tập 9
- Trang 11-20
- 2016
Ana Carolina Mosca
,
Jianshe Chen
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tailor it up! How we are rolling towards designing the functionality of emulsions in the mouth and gastrointestinal tract
Current Opinion in Food Science
-
Tập 31
- Trang 126-135
- 2020
Antonio Dario Troise
,
Vincenzo Fogliano
,
Ashkan Madadlou
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 453
1
2
3
4
5
6
10