Nutrition and Cancer

SCIE-ISI SCOPUS (1978-2023)

  0163-5581

  1532-7914

  Mỹ

 

Cơ quản chủ quản:  ROUTLEDGE JOURNALS, TAYLOR & FRANCIS LTD , Routledge

Lĩnh vực:
Medicine (miscellaneous)Nutrition and DieteticsCancer ResearchOncology

Các bài báo tiêu biểu

Fruit, vegetables, and cancer prevention: A review of the epidemiological evidence
Tập 18 Số 1 - Trang 1-29 - 1992
Gladys Block, Blossom H. Patterson, Amy F. Subar
Soy intake and cancer risk: A review of thein vitroandin vivodata
Tập 21 Số 2 - Trang 113-131 - 1994
Mark Messina, Victoria Persky, Kenneth D.R. Setchell, Stephen L. Barnes
Intake of potentially anticarcinogenic flavonoids and their determinants in adults in the Netherlands
Tập 20 Số 1 - Trang 21-29 - 1993
M.G.L. Hertog, P.C.H. Hollman, Mira Katan, TH Lam
Mammalian lignan production from various foods
Tập 16 Số 1 - Trang 43-52 - 1991
Lilian U. Thompson, Paul Robb, Maria R. Serraino, F Cheung
Green tea and cancer in humans: A review of the literature
Tập 31 Số 3 - Trang 151-159 - 1998
Joan Louise Bushman
Lactobacillus‐ and bifidobacterium‐mediated antigenotoxicity in the colon of rats
Tập 26 Số 3 - Trang 365-380 - 1996
Beatrice L. Pool‐Zobel, Christian Neudecker, I Domizlaff, Seung‐Taek Ji, Ulrich Schillinger, Corinne Rumney, Massimo Moretti, I Vilarini, R Scassellati-Sforzolini, I. Rowland
Phytoestrogen concentration determines effects on DNA synthesis in human breast cancer cells
Tập 28 Số 3 - Trang 236-247 - 1997
Chuanfeng Wang, Mindy S. Kurzer
Peanuts as a Source of β-Sitosterol, a Sterol With Anticancer Properties
Tập 36 Số 2 - Trang 238-241 - 2000
Atif B. Awad, K. C. Chan, Arthur C. Downie, Carol S. Fink