thumbnail

Journal of Food Protection

SCOPUS (1977-1980,1982-2023)SCIE-ISI

  0362-028X

 

 

Cơ quản chủ quản:  International Association for Food Protection , Elsevier

Lĩnh vực:
Food ScienceMicrobiology

Các bài báo tiêu biểu

Microbiological Aspects of Modified-Atmosphere Packaging Technology - A Review
Tập 54 Số 1 - Trang 58-70 - 1991
J.M. Farber
Antioxidant Activity of Peptides Derived from Egg White Proteins by Enzymatic Hydrolysis
Tập 67 Số 9 - Trang 1939-1944 - 2004
Alberto Dávalos, Marta Miguel, Begoña Bartolomé, Rosina López‐Fandiño
Seasonal Prevalence of Shiga Toxin–Producing Escherichia coli, Including O157:H7 and Non-O157 Serotypes, and Salmonella in Commercial Beef Processing Plants
Tập 66 Số 11 - Trang 1978-1986 - 2003
Genevieve A. Barkocy‐Gallagher, Terrance M. Arthur, Mildred Rivera-Betancourt, Xiangwu Nou, Todd K. Shackelford, T. L. Wheeler, M. Koohmaraie
Health Risks and Consequences of Salmonella and Campylobacter jejuni in Raw Poultry
Tập 58 Số 3 - Trang 326-353 - 1995
Frank L. Bryan, Michael P. Doyle
Dietary Strategies to Counteract the Effects of Mycotoxins: A Review
Tập 64 Số 1 - Trang 120-131 - 2001
Fabio Galvano, Andrea Piva, Alberto Ritieni, G. Galvano
Inhibition of Amino Acid Decarboxylase Activity of Enterobacter aerogenes by Active Components in Spices
Tập 58 Số 3 - Trang 280-283 - 1995
Chitra N. Wendakoon, Morihiko Sakaguchi
Psychrotrophic Bacillus spp. in Fluid Milk Products: A Review
Tập 54 - Trang 969-979 - 1991
R.R. Meer, J. Baker, F.W. Bodyfelt, M.W. Griffiths
Quantification and Variability Analysis of Bacterial Cross-Contamination Rates in Common Food Service Tasks
Tập 64 Số 1 - Trang 72-80 - 2001
Yuhuan Chen, Kristin Jackson, Fabiola P. Chea, Donald W. Schaffner
Campylobacter Contamination of Raw Meat and Poultry at Retail Sale: Identification of Multiple Types and Comparison with Isolates from Human Infection
Tập 63 Số 12 - Trang 1654-1659 - 2000
John M. Kramer, Jennifer A. Frost, F. J. Bolton, D.R.A. Wareing