Journal of Food Composition and Analysis
0889-1575
Cơ quản chủ quản: ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE , Academic Press Inc.
Lĩnh vực:
Food Science
Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Nickel, cadmium and lead levels in raw cocoa and processed chocolate mass materials from three different manufacturers
Tập 66 - Trang 127-135 - 2018
Comparison of three strategies for the isolation of black tea thearubigins with a focus on countercurrent chromatography
Tập 43 - Trang 160-168 - 2015
Influence of alcoholic strength on the characteristics of Brandy de Jerez aged in Sherry Casks®
Tập 111 - Trang 104618 - 2022
Development and validation of TaqMan real-time PCR assays for quantification of chicken adulteration in hamburgers
Tập 106 - Trang 104302 - 2022
Cyanogens in Cassava Flour and Roots and Urinary Thiocyanate Concentration in Mozambique
Tập 13 Số 1 - Trang 1-12 - 2000
Physicochemical and quality characteristics of cold-pressed flaxseed oils
Tập 20 Số 3-4 - Trang 202-211 - 2007
Tocopherol, tocotrienol and plant sterol contents of vegetable oils and industrial fats
Tập 21 Số 2 - Trang 152-161 - 2008
In vitro bioaccessibility of intrinsically zinc-enriched egg and effect of cooking
Tập 22 - Trang 627-631 - 2009
Variation of organic acids in mature fruits of 193 pear (Pyrus spp.) cultivars
Tập 109 - Trang 104483 - 2022
Single-run analysis of vitamin D photoproducts in oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) after UV-B treatment
Tập 31 - Trang 266-274 - 2013