Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Journal of Food Composition and Analysis
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Sugar profiles as a promising tool in tracing differences between potato cultivation systems, botanical origin and climate conditions
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 72
- Trang 57-65
- 2018
Aleksandra M. Dramićanin
,
Filip Lj. Andrić
,
Dobrivoj Ž. Poštić
,
Nebojša M. Momirović
,
Dušanka M. Milojković-Opsenica
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Oxygen radical absorbance capacities of grape/wine industry byproducts and effect of solvent type on extraction of grape seed polyphenols
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 19
- Trang 41-48
- 2006
Yusuf Yilmaz
,
Romeo T. Toledo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
A review of recent advances in melamine detection techniques
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 43
- Trang 25-38
- 2015
Kobun Rovina
,
Shafiquzzaman Siddiquee
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Differences in the dietary fiber content of fruits and their by-products quantified by conventional and integrated AOAC official methodologies
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 67
- Trang 77-85
- 2018
Luis Eduardo Garcia-Amezquita
,
Viridiana Tejada-Ortigoza
,
Erick Heredia-Olea
,
Sergio O. Serna-Saldívar
,
Jorge Welti-Chanes
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The content of biologically active compounds in potato tubers of Ismena (yellow flesh) and Provita (purple flesh) varieties – A comparison
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 115
- Trang 104898
- 2023
A. Kita
,
E. Rytel
,
J. Miedzianka
,
W.A. Turski
,
K. Wicha-Komsta
,
A.Z. Kucharska
,
T. Lenartowicz
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Impact of “ecological” post-harvest processing on coffee aroma: II. Roasted coffee
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 20
- Trang 297-307
- 2007
Oscar Gonzalez-Rios
,
Mirna L. Suarez-Quiroz
,
Renaud Boulanger
,
Michel Barel
,
Bernard Guyot
,
Joseph-Pierre Guiraud
,
Sabine Schorr-Galindo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Cholesterol Oxidation: Presence of 7-ketocholesterol in Different Food Products
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 13
- Trang 625-631
- 2000
G. Lercker
,
M.T. Rodriguez-Estrada
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Intact macadamia nut quality assessment using near-infrared spectroscopy and multivariate analysis
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 102
- Trang 104033
- 2021
Anisur Rahman
,
Shuai Wang
,
Jinshan Yan
,
Huirong Xu
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Improved extraction methods for simultaneous recovery of umami compounds from six different mushrooms
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 63
- Trang 171-183
- 2017
Mahesha M. Poojary
,
Vibeke Orlien
,
Paolo Passamonti
,
Karsten Olsen
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Analytical scale supercritical fluid chromatography for the analysis of nine tocochromanols in 24 different cold-pressed plant oils: Method development, validation, and isolation of tocotrienols and plastochromanol-8
Journal of Food Composition and Analysis
-
Tập 110
- Trang 104586
- 2022
Georgijs Baškirovs
,
Arianne Soliven
,
Paweł Górnaś
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 2,393
1
2
3
4
5
6
10