thumbnail

Informa UK Limited

  0099-0248

 

 

Cơ quản chủ quản:  N/A

Lĩnh vực:

Các bài báo tiêu biểu

Functional properties of proteins in foods: A survey
Tập 7 Số 3 - Trang 219-280 - 1976
John Kinsella, Nicholas Melachouris
Phytic acid interactions in food systems
Tập 13 Số 4 - Trang 297-335 - 1980
Munir Cheryan, J. J. Rackis
The constituents of tomato fruit — the influence of environment, nutrition, and genotype
Tập 15 Số 3 - Trang 205-280 - 1981
J. N. P. Davies, G.E. Hobson
The chemistry and biological significance of saponins in foods and feedingstuffs
Tập 26 Số 1 - Trang 27-135 - 1987
K.R. Price, Ian T. Johnson, G. R. Fenwick, M.R. Malinow
Milk proteins: Physicochemical and functional properties
Tập 21 Số 3 - Trang 197-262 - 1984
John Kinsella, C.V. Morr
Review of apple flavor — State of the art∗
Tập 18 Số 4 - Trang 387-409 - 1983
Paul S. Dimick, Jonathan C. Hoskin
Natural and simulated meat flavors (with particular reference to beef)
Tập 14 Số 4 - Trang 309-437 - 1981
Glesni MacLeod, Mehdi Seyyedain-Ardebili, Stephen S. Chang
Water sorption by proteins: Milk and whey proteins
Tập 24 Số 2 - Trang 91-139 - 1986
John Kinsella, Alan L. Kelly
Properties and functions of stabilizing agents in food emulsions
Tập 25 Số 4 - Trang 285-315 - 1987
Nicola Parker