thumbnail

Food Quality and Preference

SCIE-ISI SCOPUS (1988-1991,1993-2023)

  0950-3293

 

 

Cơ quản chủ quản:  ELSEVIER SCI LTD , Elsevier Ltd.

Lĩnh vực:
Nutrition and DieteticsFood Science

Các bài báo tiêu biểu

Diversity in the determinants of food choice: A psychological perspective
Tập 20 Số 2 - Trang 70-82 - 2009
E.P. Köster
Consumer research in the early stages of new product development: a critical review of methods and techniques
Tập 16 Số 3 - Trang 181-201 - 2005
Ellen van Kleef, J.C.M. van Trijp, Pieternel A. Luning
Development of a method to measure consumer emotions associated with foods
Tập 21 Số 2 - Trang 168-177 - 2010
Silvia C. King, Herbert L. Meiselman
An overview of binary taste–taste interactions
Tập 14 Số 2 - Trang 111-124 - 2003
Russell Keast, Paul Breslin
What's in a steak? A cross-cultural study on the quality perception of beef
Tập 8 Số 3 - Trang 157-174 - 1997
Klaus G. Grunert
Motives for food choice: a comparison of consumers from Japan, Taiwan, Malaysia and New Zealand
Tập 13 Số 7-8 - Trang 489-495 - 2002
John Prescott, O.A. Young, Lynda O’Neill, N.J.N. Yau, Rhys Stevens
Insects as food: Exploring cultural exposure and individual experience as determinants of acceptance
Tập 42 - Trang 78-89 - 2015
Hui Shan Tan, A.R.H. Fischer, Patcharaporn Tinchan, Markus Stieger, L.P.A. Steenbekkers, J.C.M. van Trijp