Journal of Food Processing and Preservation

SCOPUS (1977-2023)SCIE-ISI

  0145-8892

  1745-4549

  Mỹ

 

Cơ quản chủ quản:  Wiley-Hindawi , Wiley-Blackwell

Lĩnh vực:
Chemistry (miscellaneous)Food ScienceChemical Engineering (miscellaneous)

Các bài báo tiêu biểu

ANTIMICROBIAL, PHYSICAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF CHITOSAN-BASED FILMS INCORPORATED WITH THYME, CLOVE AND CINNAMON ESSENTIAL OILS
Tập 33 Số 6 - Trang 727-743 - 2009
Seyed Mohammad Hashem Hosseini, Shabnam Razavi, Mohammad Mousavi
INHIBITION of APPLE POLYPHENOLOXIDASE (PPO) BY ASCORBIC ACID, CITRIC ACID and SODIUM CHLORIDE
Tập 17 Số 1 - Trang 21-30 - 1993
F. Pizzocaro, D. Torreggiani, GIANLUCA GILARDI
MEASUREMENT OF ANTIOXIDATIVE EFFECT IN MODEL SYSTEM
Tập 3 Số 2 - Trang 87-103 - 1979
Hans Lingnert, K. VALLENTIN, Caj Eriksson
INACTIVATION OF LISTERIA MONOCYTOGENES BIOFILMS BY ELECTROLYZED OXIDIZING WATER
Tập 25 Số 2 - Trang 91-100 - 2001
Chyer Kim, Yen‐Con Hung, Robert E. Brackett, Joseph F. Frank
UV INACTIVATION OF E. COLI O157:H7 IN APPLE CIDER: QUALITY, SENSORY AND SHELF-LIFE ANALYSIS
Tập 28 Số 5 - Trang 368-387
Darrell W. Donahue, Nazife Canitez, Alfred A. Bushway
ACCELERATED STORAGE, SHELF LIFE AND COLOR OF MANGO POWDER
Tập 29 Số 1 - Trang 45-62 - 2005
Jaya Shankar Tumuluru, H. Das
RELEASE OF PROPYL PARABEN FROM A POLYMER COATING INTO WATER AND FOOD SIMULATING SOLVENTS FOR ANTIMICROBIAL PACKAGING APPLICATIONS
Tập 25 Số 1 - Trang 71-87 - 2001
Donghwan Chung, Spyros Papadakis, Kit L. Yam
HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN MEAT
Tập 35 Số 6 - Trang 739-753 - 2011
Fatih Öz, M. Kaya
Ozone Treatment Efficiency in Aspergillus and Penicillium Growth Inhibition and Mycotoxin Degradation of Stored Wheat Grains (Triticum aestivum L.)
Tập 39 Số 6 - Trang 940-948 - 2015
Geovana D. Savi, Karim C. Piacentini, V. M. Scussel
NON-ENZYMATIC BROWNING OF HYGROSCOPIC WHEY POWDERS IN OPEN VERSUS SEALED POUCHES
Tập 5 Số 1 - Trang 49-57 - 1981
Mu Nam Kim, M. Saltmarch, Theodore P. Labuza