Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Journal of Food Processing and Preservation
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
UV INACTIVATION OF E. COLI O157:H7 IN APPLE CIDER: QUALITY, SENSORY AND SHELF-LIFE ANALYSIS
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 28 Số 5
- Trang 368-387
Darrell W. Donahue
,
Nazife Canitez
,
Alfred A. Bushway
83
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
ENGINEERING A PLANT FOR ENZYMATIC PRODUCTION OF SUPPLEMENTAL FISH PROTEINS
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 2 Số 1
- Trang 33-54
- 1978
George M. Pigott
,
GREGORY O. BUCOVE
,
Joyce G. Ostrander
18
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Nutritional, antinutritional, and functional properties of different processed (soaking, germination, and boiling) flour from
moringa oleifera lam
(moringa) seed
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 46 Số 9
- 2022
Olajumoke Josephine Matthew
,
Abubakar Ndaman Saidu
,
A. Ali Jigam
,
Ocheme Boniface Ocheme
3
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
INHIBITION of APPLE POLYPHENOLOXIDASE (PPO) BY ASCORBIC ACID, CITRIC ACID and SODIUM CHLORIDE
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 17 Số 1
- Trang 21-30
- 1993
F. Pizzocaro
,
D. Torreggiani
,
GIANLUCA GILARDI
249
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Pasting, Thermal and Rheological Properties of Rice Starch in Aqueous Solutions with Different Catechins
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 39 Số 6
- Trang 2074-2080
- 2015
Yue Wu
,
Hongli Xu
,
Qinlu Lin
,
Wei Wu
,
Yaqing Liu
18
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Angiotensin I converting enzyme (ACE) inhibitory peptides derived from alfalfa (
Medicago sativa
L.) leaf protein and its membrane fractions
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 45 Số 10
- 2021
Xin Cao
,
Jutian Yang
,
Hongxin Ma
,
Peng-Hui Guo
,
Yong Cai
,
Hongwei Xu
,
Gongtao Ding
,
Dandan Gao
8
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN MEAT
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 35 Số 6
- Trang 739-753
- 2011
Fatih Öz
,
M. Kaya
67
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
NON-ENZYMATIC BROWNING OF HYGROSCOPIC WHEY POWDERS IN OPEN VERSUS SEALED POUCHES
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 5 Số 1
- Trang 49-57
- 1981
Mu Nam Kim
,
M. Saltmarch
,
Theodore P. Labuza
63
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Ozone Treatment Efficiency in
Aspergillus
and
Penicillium
Growth Inhibition and Mycotoxin Degradation of Stored Wheat Grains (
Triticum aestivum
L.)
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 39 Số 6
- Trang 940-948
- 2015
Geovana D. Savi
,
Karim C. Piacentini
,
V. M. Scussel
66
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
PROCESS VARIABLES DURING SINGLE-SCREW EXTRUSION OF FISH AND RICE-FLOUR BLENDS
Journal of Food Processing and Preservation
-
Tập 29 Số 2
- Trang 151-164
- 2005
Jaya Shankar Tumuluru
,
Sharba Bandyopadhyay
49
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 34
1
2
3
4