Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Journal of Aquatic Food Product Technology
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Effects of High Pressure Treatment and Chitosan Coating on Selected Enzymatic Activities and Quality Indices of Barramundi (
Lates calcarifer
) Muscle
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 32 Số 10
- Trang 692-706
- 2023
Binh Q. Truong
,
Roman Buckow
,
Minh H. Nguyen
1
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Production of Biscuit from Chinese Sturgeon Fish Fillet Powder (
Acipeneser sinensis
): A Snack Food for Children
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 27 Số 10
- Trang 1048-1062
- 2018
Bereket Abraha
,
Abdu Mahmud
,
Habtamu Admassu
,
Habte‐Michael Habte‐Tsion
,
Wenshui Xia
,
Fang Yang
20
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of Degree of Hydrolysis and Protease Type on the Antioxidant Activity of Protein Hydrolysates From Cuttlefish (
Sepia officinalis
) By-Products
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 22 Số 5
- Trang 436-448
- 2013
Naourez Ktari
,
Nahed Fakhfakh
,
Rafik Balti
,
Hayet Ben Khaled
,
Monçef Nasri
,
Ali Bougatef
53
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Influence of Degree of Hydrolysis on Chemical Composition, Functional Properties, and Antioxidant Activities of Chinese Sturgeon (
Acipenser sinensis
) Hydrolysates Obtained by Using Alcalase 2.4L
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 28 Số 6
- Trang 583-597
- 2019
Anwar Noman
,
Qixing Jiang
,
Yanshun Xu
,
Abdelmoneim H. Ali
,
Wedad Q. AL‐Bukhaiti
,
Sherif M. Abed
,
Wenshui Xia
34
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
In Vitro
Digestibility of Different Commercial Edible Algae Products
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 23 Số 5
- Trang 423-435
- 2014
Ludmila Machů
,
Ladislava Mišurcová
,
Dušan Samek
,
Jan Hrabě
,
Miroslav Fišera
16
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Marine Biotoxins of Algal Origin and Seafood Safety
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 12 Số 1
- Trang 29-53
- 2003
Erica L. Balmer-Hanchey
,
Lee‐Ann Jaykus
,
Patricia McClellan‐Green
11
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Mechanical and Functional Properties of Unwashed Barramundi (
Lates calcarifer
) Gels as Affected by High-Pressure Processing at three Different Temperatures and Salt Concentrations
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 29 Số 4
- Trang 373-382
- 2020
Binh Q. Truong
,
Roman Buckow
,
Minh H. Nguyen
0
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Evaluation of the Antioxidant and Antimicrobial Activity of Protein Hydrolysates and Peptide Fractions Derived from
Colossoma macropomum
and Their Effect on Ground Beef Lipid Oxidation
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 28 Số 6
- Trang 677-688
- 2019
Camila da Costa de Quadros
,
Karina Oliveira Lima
,
Caio Hendrix Luz Bueno
,
Fabíola Helena dos Santos Fogaça
,
Meritaine da Rocha
,
Carlos Prentice
10
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Meat Yield, Condition Index, and Biochemical Composition of Mussels (
Mytilus galloprovincialis
Lamarck, 1819) in Sinop, South of the Black Sea
Journal of Aquatic Food Product Technology
-
Tập 21 Số 3
- Trang 198-205
- 2012
Meryem Yeşim Çelik
,
Sedat Karayücel
,
İsmihan Karayücel
,
Recep Öztürk
,
Bora Eyüboğlu
69
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 9
1