
International Journal of Food Microbiology
SCIE-ISI SCOPUS (1984-2024)
0168-1605
Cơ quản chủ quản: Elsevier
Lĩnh vực:
MicrobiologyMedicine (miscellaneous)Safety, Risk, Reliability and QualityFood Science
Các bài báo tiêu biểu
Antimicrobial properties of chitosan and mode of action: A state of the art review
Tập 144 Số 1 - Trang 51-63 - 2010
Antimicrobial effects of Finnish plant extracts containing flavonoids and other phenolic compounds
Tập 56 Số 1 - Trang 3-12 - 2000
Preservative agents in foods Mode of action and microbial resistance mechanisms
Tập 50 Số 1-2 - Trang 1-17 - 1999
On the use of the Weibull model to describe thermal inactivation of microbial vegetative cells
Tập 74 Số 1-2 - Trang 139-159 - 2002
Inhibition of PCR by components of food samples, microbial diagnostic assays and DNA-extraction solutions
Tập 17 Số 1 - Trang 37-45 - 1992
Improved screening procedure for biogenic amine production by lactic acid bacteria
Tập 53 Số 1 - Trang 33-41 - 1999