International Journal of Food Microbiology
0168-1605
Cơ quản chủ quản: Elsevier
Lĩnh vực:
MicrobiologyMedicine (miscellaneous)Safety, Risk, Reliability and QualityFood Science
Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Epiphytic bacteria from withered grapes and their antagonistic effects on grape-rotting fungi
Tập 319 - Trang 108505 - 2020
Inhibition of Staphylococcus aureus in broth and meat broth using synergies of phenolics and organic acids
Tập 137 Số 2-3 - Trang 312-316 - 2010
Microbiological safety evaluations and recommendations on sprouted seeds
Tập 52 Số 3 - Trang 123-153 - 1999
Factors influencing the detection and enumeration of Escherichia coli O157:H7 on alfalfa seeds
Tập 71 Số 1 - Trang 93-99 - 2001
Survival of antibiotic resistant and antibiotic sensitive strains of E. coli O157 and E. coli O26 in food matrices
Tập 109 - Trang 179-186 - 2006
Evaluation of ability of ferulic acid to control growth and fumonisin production of Fusarium verticillioides and Fusarium proliferatum on maize based media
Tập 167 - Trang 215-220 - 2013
Drinking water microbiology—new directions toward water quality enhancement
Tập 9 - Trang 295-312 - 1989
Seaweeds as a reservoir for diverse Vibrio parahaemolyticus populations in Japan
Tập 118 - Trang 92-96 - 2007
Fundamental study on the influence of Fusarium infection on quality and ultrastructure of barley malt
Tập 156 Số 1 - Trang 32-43 - 2012