thumbnail

International Journal of Food Microbiology

  0168-1605

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier

Lĩnh vực:
MicrobiologyMedicine (miscellaneous)Safety, Risk, Reliability and QualityFood Science

Các bài báo tiêu biểu

Antimicrobial properties of chitosan and mode of action: A state of the art review
Tập 144 Số 1 - Trang 51-63 - 2010
Ming Kong, Xi Guang Chen, Ke Xing, Hyun Jin Park
A dynamic approach to predicting bacterial growth in food
Tập 23 Số 3-4 - Trang 277-294 - 1994
József Baranyi, T. A. Roberts
Antimicrobial effects of Finnish plant extracts containing flavonoids and other phenolic compounds
Tập 56 Số 1 - Trang 3-12 - 2000
Jussi‐Pekka Rauha, Susanna Remes, Rosangela Marchelli, Anu Hopia, Marketta Kähkönen, Tytti Kujala, Kalevi Pihlaja, Heikki Vuorela, Pia Vuorela
Listeria: A foodborne pathogen that knows how to survive
Tập 113 Số 1 - Trang 1-15 - 2007
Megha Gandhi, Michael L. Chikindas
Preservative agents in foods Mode of action and microbial resistance mechanisms
Tập 50 Số 1-2 - Trang 1-17 - 1999
Stanley Brul, Peter J. Coote
On the use of the Weibull model to describe thermal inactivation of microbial vegetative cells
Tập 74 Số 1-2 - Trang 139-159 - 2002
Martinus van Boekel
Probiotics and prebiotics in animal feeding for safe food production
Tập 141 - Trang S15-S28 - 2010
Francesca Gaggìa, Paola Mattarelli, Bruno Biavati
Overview of gut flora and probiotics
Tập 41 Số 2 - Trang 85-101 - 1998
Wilhelm H. Holzapfel, P Haberer, J. Snel, Ulrich Schillinger, J.H.J. Huis in‘t Veld
Inhibition of PCR by components of food samples, microbial diagnostic assays and DNA-extraction solutions
Tập 17 Số 1 - Trang 37-45 - 1992
L. Rossen, Pernille Nørskov, Kim Holmstrøm, Ole F. Rasmussen
Improved screening procedure for biogenic amine production by lactic acid bacteria
Tập 53 Số 1 - Trang 33-41 - 1999
Sara Bover‐Cid, Wilhelm H. Holzapfel