Food and Function

SCOPUS (2010-2023)SCIE-ISI

  2042-6496

  2042-650X

  Anh Quốc

Cơ quản chủ quản:  ROYAL SOC CHEMISTRY , Royal Society of Chemistry

Lĩnh vực:
Medicine (miscellaneous)Food Science

Các bài báo tiêu biểu

A standardised staticin vitrodigestion method suitable for food – an international consensus
Tập 5 Số 6 - Trang 1113-1124
M. Minekus, Marie Alminger, Paula Alvito, Simon Ballance, Torsten Bohn, Claire Bourlieu‐Lacanal, Frédéric Carrière, Rachel Boutrou, Milena Corredig, Didier Dupont, Claire Dufour, Lotti Egger, Matt Golding, Sibel Karakaya, Bente Kirkhus, Steven Le Feunteun, Uri Lesmes, Adam Macierzanka, Alan R. Mackie, Sébastien Marze, David Julian McClements, Olivia Ménard, Isidra Recio, Cláudia N. Santos, R. Paul Singh, Gerd E. Vegarud, Martin S. J. Wickham, Werner Weitschies, André Brodkorb

The paper presents an international consensus for a standardised staticin vitrodigestion method for food.

The effects of polyphenols and other bioactives on human health
Tập 10 Số 2 - Trang 514-528
César G. Fraga, Kevin D. Croft, David O. Kennedy, Francisco A. Tómas‐Barberán

Consuming polyphenols is associated with benefits to cardiometabolic health and brain function, which are driven by their complex interrelationship with the gut microbiome, their bioactive metabolites, and other phytochemicals.

Coffee: biochemistry and potential impact on health
Tập 5 Số 8 - Trang 1695-1717
Iziar A. Ludwig, Michael N. Clifford, Michael E. J. Lean, Hiroshi Ashihara, Alan Crozier

This article reviews the diversity of compounds found in coffee beans, the effect of roasting and the potential impact of coffee beverage on health.

Nature and consequences of non-covalent interactions between flavonoids and macronutrients in foods
Tập 5 Số 1 - Trang 18-34
Nicolas Bordenave, Bruce R. Hamaker, Mário G. Ferruzzi
Effects of resveratrol on gut microbiota and fat storage in a mouse model with high-fat-induced obesity
Tập 5 Số 6 - Trang 1241 - 2014
Yi Qiao, Jin Sun, Shufang Xia, Xue Tang, Yonghui Shi, Guowei Le
Dâu tây như một tác nhân thúc đẩy sức khỏe: một đánh giá dựa trên chứng cứ Dịch bởi AI
Tập 6 Số 5 - Trang 1386-1398
Francesca Giampieri, Tamara Y. Forbes‐Hernández, Massimiliano Gasparrini, José M. Álvarez-Suárez, Sadia Afrin, Stefano Bompadre, José L. Quiles, Bruno Mezzetti, Maurizio Battino

Các tác động đến sức khỏe của các hợp chất sinh học trong dâu tây phụ thuộc vào việc kích hoạt và điều chỉnh nhiều cơ chế di truyền và phân tử khác nhau.

A comprehensive review of the health perspectives of resveratrol
Tập 8 Số 12 - Trang 4284-4305
Abdur Rauf, Muhammad Imran, Hafiz Ansar Rasul Suleria, Bashir Ahmad, Dennis G. Peters, Mohammad S. Mubarak

Graphical abstract showing the structure of resveratrol.

Intactness of cell wall structure controls the in vitro digestion of starch in legumes
Tập 7 Số 3 - Trang 1367-1379
Sushil Dhital, Rewati Raman Bhattarai, J. Gorham, Michael J. Gidley

Increasing the level of starch that is not digested by the end of the small intestine and therefore enters the colon (‘resistant starch’) is a major opportunity for improving the nutritional profile of foods.

The relationship between phenolic compounds from diet and microbiota: impact on human health
Tập 6 Số 8 - Trang 2424-2439
Lorena Valdés, Adriana Cuervo, Nuria Salazar, Patricia Ruas‐Madiedo, Miguel Gueimonde, Sónia González

The human intestinal tract is home to a complex microbial community called microbiota.

Cải thiện khả năng cung cấp các hoạt chất sinh học kỵ nước bằng cách sử dụng nhũ tương: tổng quan về các yếu tố chính ảnh hưởng đến khả năng tiếp cận vitamin, thực phẩm chức năng và lipid Dịch bởi AI
Tập 9 Số 1 - Trang 22-41
David Julian McClements

Nhiều nhà nghiên cứu hiện đang phát triển các hệ thống cung cấp dựa trên nhũ tương để tăng cường tính sinh khả dụng của các tác nhân sinh học kỵ nước, chẳng hạn như vitamin hòa tan trong dầu, thực phẩm chức năng và lipid. Bài báo này tổng hợp các nghiên cứu gần đây trong lĩnh vực này.