Food and Function
SCOPUS (2010-2023)SCIE-ISI
2042-6496
2042-650X
Anh Quốc
Cơ quản chủ quản: ROYAL SOC CHEMISTRY , Royal Society of Chemistry
Các bài báo tiêu biểu
The paper presents an international consensus for a standardised static
Consuming polyphenols is associated with benefits to cardiometabolic health and brain function, which are driven by their complex interrelationship with the gut microbiome, their bioactive metabolites, and other phytochemicals.
This article reviews the diversity of compounds found in coffee beans, the effect of roasting and the potential impact of coffee beverage on health.
Các tác động đến sức khỏe của các hợp chất sinh học trong dâu tây phụ thuộc vào việc kích hoạt và điều chỉnh nhiều cơ chế di truyền và phân tử khác nhau.
Graphical abstract showing the structure of resveratrol.
Increasing the level of starch that is not digested by the end of the small intestine and therefore enters the colon (‘resistant starch’) is a major opportunity for improving the nutritional profile of foods.
The human intestinal tract is home to a complex microbial community called microbiota.
Nhiều nhà nghiên cứu hiện đang phát triển các hệ thống cung cấp dựa trên nhũ tương để tăng cường tính sinh khả dụng của các tác nhân sinh học kỵ nước, chẳng hạn như vitamin hòa tan trong dầu, thực phẩm chức năng và lipid. Bài báo này tổng hợp các nghiên cứu gần đây trong lĩnh vực này.