Food and Function

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Red raspberry decreases heart biomarkers of cardiac remodeling associated with oxidative and inflammatory stress in obese diabetic db/db mice
Food and Function - Tập 7 Số 12 - Trang 4944-4955
Giuliana Noratto, Boon P. Chew, Ivan Ivanov

Red raspberries decreased the expression of proteins linked to inflammatory/stress response and cardiac remodeling in hearts of obese diabetic mice.

Cholesterol-lowering activity of protocatechuic acid is mediated by increasing the excretion of bile acids and modulating gut microbiota and producing short-chain fatty acids
Food and Function - Tập 12 Số 22 - Trang 11557-11567
Yimin Zhao, Zouyan He, Wangjun Hao, Hanyue Zhu, Jianhui Liu, Ka Ying, Wen‐Sen He, Zhen‐Yu Chen
The present study aimed to investigate the effects of protocatechuic acid (PCA) on plasma lipid profiles and associated mechanisms with a focus on reshaping gut microbiota.
The cotyledon cell wall and intracellular matrix are factors that limit iron bioavailability of the common bean (Phaseolus vulgaris)
Food and Function - Tập 7 Số 7 - Trang 3193-3200
Raymond P. Glahn, Elad Tako, Karen A. Cichy, Jason A. Wiesinger

Strategies that enhance the Fe bioavailability of the bean are of keen interest to nutritionists, bean breeders and growers.

In vitrofermentation gas kinetics and end-products of soluble and insoluble cereal flour dietary fibres are similar
Food and Function - Tập 9 Số 2 - Trang 898-905
Penny Comino, Barbara A. Williams, Michael J. Gidley

Similarin vitrofermentation rates, extents, and levels of short chain fatty acid metabolites suggest that soluble and insoluble fibre fractions from refined flour (and models for baking and extrusion) are likely to have similar large intestinal nutritional functionality.

Urinary metabolomic study of the antagonistic effect of P. ginseng in rats with estrogen decline using ultra performance liquid chromatography coupled with quadrupole time-of-flight mass spectrometry
Food and Function - Tập 9 Số 3 - Trang 1444-1453
He Lin, Zhongying Liu, Zifeng Pi, Lihui Men, Weijia Chen, Zhiqiang Liu

This study investigates the antagonistic effect of Panax ginseng in rats with estrogen decline by its intervention in some major endogenous metabolic pathways.

Long-term intake of sesamin improves left ventricular remodelling in spontaneously hypertensive rats
Food and Function - Tập 4 Số 3 - Trang 453-460
Wenxing Li, Xiang Kong, Junxiu Zhang, Yang Jie-ren
New steroid saponins from Dioscorea zingiberensis yam and their medicinal use against I/R via anti-inflammatory effect
Food and Function - Tập 12 Số 18 - Trang 8314-8325
Zhaowei Xue, Zhen Cao, Ming Jin, Xinxin Zhang, Xinrui Wang, Jianwei Dou, Yuhong Zhu, Yoichiro Ito, Zengjun Guo
Steroid saponins are the medicinal compounds and nutrition ingredients of medicine food homologous (MFH) Dioscorea zingiberensis C. H. Wright (D. zingiberensis) yam.
Phát triển hệ thống nhũ tương pha cao Pickering ổn định bằng hạt gliadin chống oxy hóa (HIPEs) như các hệ thống phân phối đường miệng và định hình tương lai tiêu hóa in vitro Dịch bởi AI
Food and Function - Tập 9 Số 2 - Trang 959-970
Fu-Zhen Zhou, Tao Zeng, Shou‐Wei Yin, Chuan‐He Tang, Debao Yuan, Xiao‐Quan Yang

Trong bài báo này, chúng tôi lần đầu tiên trình bày việc sử dụng hạt gliadin để cấu trúc dầu tảo (giàu DHA) và tăng cường độ ổn định hóa học chống lại sự oxy hóa lipid thông qua chiến lược nhũ tương pha cao nội bộ Pickering (HIPE).

Purification and characterization of immunomodulatory peptides from enzymatic hydrolysates of duck egg ovalbumin
Food and Function - Tập 12 Số 2 - Trang 668-681
Ping He, Qian Wang, Qiping Zhan, Leiman Pan, Xuan Xin, Hui Wu, Mengmeng Zhang

Duck egg white (DEW) is considered as an abandoned protein resource.

Phospholipid trong sữa cải thiện tình trạng viêm đại tràng ở chuột liên quan đến sự suy giảm tế bào goblet ở đại tràng qua con đường Notch Dịch bởi AI
Food and Function - Tập 10 Số 8 - Trang 4608-4619
Wang Xiu, Xiunan Kong, Yumei Qin, Xuan Zhu, Weilin Liu, Jianzhong Han

Phospholipid trong sữa đã làm giảm mức độ nghiêm trọng của viêm đại tràng ở chuột do DSS gây ra và ngăn chặn sự suy giảm tế bào goblet ở đại tràng thông qua việc điều hòa lại con đường Notch bị kích hoạt quá mức do các nguyên bào sợi cơ đại tràng điều khiển.

Tổng số: 100   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10