Critical Reviews in Food Science and Nutrition

  1549-7852

  1040-8398

  Anh Quốc

Cơ quản chủ quản:  Taylor and Francis Ltd. , Taylor & Francis Inc.

Lĩnh vực:
Food ScienceIndustrial and Manufacturing EngineeringMedicine (miscellaneous)

Các bài báo tiêu biểu

Dietary Polyphenols and the Prevention of Diseases
Tập 45 Số 4 - Trang 287-306 - 2005
Augustin Scalbert, Claudine Manach, Christine Morand, Lydie Combaret, Liliana Jiménez
Phenolic antioxidants
Tập 32 Số 1 - Trang 67-103 - 1992
Fereidoon Shahidi, P. K. Janitha, P. D. Wanasundara
Tannins and Human Health: A Review
Tập 38 Số 6 - Trang 421-464 - 1998
King‐Thom Chung, Tit‐Yee Wong, Cheng‐I Wei, Yao‐Wen Huang, Yuan Lin
Tea Catechins and Polyphenols: Health Effects, Metabolism, and Antioxidant Functions
Tập 43 Số 1 - Trang 89-143 - 2003
Jane V. Higdon, Balz Frei
Beyond water activity: Recent advances based on an alternative approach to the assessment of food quality and safety
Tập 30 Số 2-3 - Trang 115-360 - 1991
Louise Slade, Harry Levine, David Julian McClements
Food-Grade Nanoemulsions: Formulation, Fabrication, Properties, Performance, Biological Fate, and Potential Toxicity
Tập 51 Số 4 - Trang 285-330 - 2011
David Julian McClements, Jiajia Rao
Chemistry and uses of pectin — A review
Tập 37 Số 1 - Trang 47-73 - 1997
B. R. Thakur, Rakesh Kumar Singh, Avtar K. Handa, M.A. Rao
Converting Nitrogen into Protein—Beyond 6.25 and Jones' Factors
Tập 48 Số 2 - Trang 177-184 - 2008
François Mariotti, Daniel Tomé, Laurent Mosoni
Critical Review of Techniques and Methodologies for Characterization of Emulsion Stability
Tập 47 Số 7 - Trang 611-649 - 2007
David Julian McClements
Implications of antinutritional components in soybean foods
Tập 34 Số 1 - Trang 31-67 - 1994
Irvin E. Liener