Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Antioxidant Activity of Proteins and Peptides
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 48 Số 5 - Trang 430-441 - 2008
Lipid Oxidation in Low-moisture Food: A Review
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 56 Số 15 - Trang 2467-2482 - 2016
Brain Evolution, the Determinates of Food Choice, and the Omnivore's Dilemma
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 54 Số 10 - Trang 1330-1341 - 2014
Trace minerals intake: Risks and benefits for cardiovascular health
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 59 Số 8 - Trang 1334-1346 - 2019
Lipid interactions in breadmaking
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 31 Số 3 - Trang 237-258 - 1992
Supercritical impregnation for food applications: a review of the effect of the operational variables on the active compound loading
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 60 Số 8 - Trang 1290-1301 - 2020
Emulsion design for the delivery of β-carotene in complex food systems
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 58 Số 5 - Trang 770-784 - 2018
Immunological Properties of Inulin-Type Fructans
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 55 Số 3 - Trang 414-436 - 2015
Nonthermal Preservation of Foods Using Combined Processing Techniques
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 43 Số 3 - Trang 265-285 - 2003
Amylolytic enzymes and products derived from starch: A review
Critical Reviews in Food Science and Nutrition - Tập 35 Số 5 - Trang 373-403 - 1995
Tổng số: 141
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 10