Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Carotenoid Pigments in Seafoods and Aquaculture
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 38 Số 1
- Trang 1-67
- 1998
Fereidoon Shahidi
,
Joseph A. Brown
386
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Contributions of heme and nonheme iron to human nutrition
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 31 Số 4
- Trang 333-367
- 1992
Charles E. Carpenter
,
Arthur W. Mahoney
296
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Pre- and Postharvest Preventive Measures and Intervention Strategies to Control Microbial Food Safety Hazards of Fresh Leafy Vegetables
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 55 Số 4
- Trang 453-468
- 2015
María I. Gil
,
María V. Selma
,
Trevor Suslow
,
Liesbeth Jacxsens
,
Mieke Uyttendaele
,
Ana Allende
273
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Recent advancement in nano-optical strategies for detection of pathogenic bacteria and their metabolites in food safety
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 63 Số 4
- Trang 486-504
- 2023
Yi Xu
,
Md Mehedi Hassan
,
Arumugam Selva Sharma
,
Huanhuan Li
,
Quansheng Chen
31
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Valorization of olive processing by-products via drying technologies: a case study on the recovery of bioactive phenolic compounds from olive leaves, pomace, and wastewater
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 63 Số 29
- Trang 9797-9815
- 2023
Narjes Malekjani
,
Seid Mahdi Jafari
14
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Cherries and Health: A Review
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 51 Số 1
- Trang 1-12
- 2010
Letitia M. McCune
,
Chieri Kubota
,
Nicole R. Stendell-Hollis
,
Cynthia A. Thomson
265
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Intestinal microbiota alterations in chronic kidney disease and the influence of dietary components
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 61 Số 9
- Trang 1490-1502
- 2021
Mateo Ondrussek-Sekac
,
Diana Navas-Carrillo
,
Esteban Orenes‐Piñero
19
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The use of stable isotopes for food web analysis
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 30 Số 4
- Trang 361-371
- 1991
E. Wada
,
Hiroshi Mizutani
,
M. Minagawa
273
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Meat analogues: Health promising sustainable meat substitutes
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 57 Số 5
- Trang 923-932
- 2017
Pavan Kumar
,
Manish Kumar Chatli
,
Nitin Mehta
,
Parminder Singh
,
Om Prakash Malav
,
Akhilesh K. Verma
468
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Changes in conformation and quality of vegetable protein during texturization process by extrusion
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
-
Tập 59 Số 20
- Trang 3267-3280
- 2019
Jinchuang Zhang
,
Li Liu
,
Hongzhi Liu
,
Ashton K. Yoon
,
Syed S. H. Rizvi
,
Qiang Wang
220
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 155
1
2
3
4
5
6
10