thumbnail

Journal of Cereal Science

SCOPUS (1983-2023)SCIE-ISI

  0733-5210

 

 

Cơ quản chủ quản:  ACADEMIC PRESS LTD- ELSEVIER SCIENCE LTD , Academic Press Inc.

Lĩnh vực:
BiochemistryFood Science

Các bài báo tiêu biểu

Sorghum and millet phenols and antioxidants
Tập 44 Số 3 - Trang 236-251 - 2006
Linda Dykes, Lloyd W. Rooney
Variation in mineral micronutrient concentrations in grain of wheat lines of diverse origin
Tập 49 Số 2 - Trang 290-295 - 2009
Fang‐Jie Zhao, Yansen Su, S. J. Dunham, Marianna Rakszegi, Z. Bedő, S. P. McGrath, Peter R. Shewry
Biofortification strategies to increase grain zinc and iron concentrations in wheat
Tập 59 Số 3 - Trang 365-372 - 2014
Velu Govindan, Iván Ortiz‐Monasterio, İsmail Çakmak, Yuanfeng Hao, Ravi P. Singh
Lipids in cereal starches: A review
Tập 8 Số 1 - Trang 1-15 - 1988
William R. Morrison
Is the in vitro antioxidant potential of whole-grain cereals and cereal products well reflected in vivo?
Tập 48 Số 2 - Trang 258-276 - 2008
Anthony Fardet, Edmond Rock, Lydie Combaret
Gas Cell Stabilisation and Gas Retention in Wheat Bread Dough
Tập 21 Số 3 - Trang 215-230 - 1995
Z. Gan, Peter R. Ellis, J.D. Schofield
Lipids in bread making: Sources, interactions, and impact on bread quality
Tập 54 Số 3 - Trang 266-279 - 2011
Bram Pareyt, Sean Finnie, Joke Putseys, Jan A. Delcour
Bioavailability of ferulic acid is determined by its bioaccessibility
Tập 49 Số 2 - Trang 296-300 - 2009
Nuria Mateo Anson, Robin van den Berg, R. Havenaar, Aalt Bast, Guido R.M.M. Haenen
Direct measurement of the total antioxidant capacity of cereal products
Tập 48 Số 3 - Trang 816-820 - 2008
Arda Serpen, Vural Gökmen, Nicoletta Pellegrini, Vincenzo Fogliano