International Journal of Food Sciences and Nutrition

SCOPUS (1947-1981,1992-2023)SCIE-ISI

  0963-7486

  1465-3478

  Anh Quốc

Cơ quản chủ quản:  Informa Healthcare , TAYLOR & FRANCIS LTD

Lĩnh vực:
Food Science

Các bài báo tiêu biểu

Encapsulation in the food industry: a review
Tập 50 Số 3 - Trang 213-224 - 1999
Selim Kermasha Bernard F. Gibbs
Fatty acid profile, tocopherol, squalene and phytosterol content of walnuts, almonds, peanuts, hazelnuts and the macadamia nut
Tập 55 Số 3 - Trang 171-178 - 2004
Lindsay Maguire, Siobhán O’Sullivan, Karen Galvin, Tony O’Connor, Nora M. O’Brien
Plant foods in the management of diabetes mellitus: Spices as beneficial antidiabetic food adjuncts
Tập 56 Số 6 - Trang 399-414 - 2005
Krishnapura Srinivasan
Fatty acid profile, tocopherol, squalene and phytosterol content of brazil, pecan, pine, pistachio and cashew nuts
Tập 57 Số 3-4 - Trang 219-228 - 2006
Eileen Ryan, Karen Galvin, Tony O’Connor, Anita R. Maguire, Nora M. O’Brien
Cancer-preventing attributes of probiotics: an update
Tập 61 Số 5 - Trang 473-496 - 2010
Manoj Kumar, Ashok Kumar, Ravinder Nagpal, Dheeraj Mohania, Pradip V. Behare, Vinod Verma, Pramod Kumar, Devastotra Poddar, Praveen Aggarwal, Christiani Jeyakumar Henry, Shalini Jain, Hariom Yadav
Nutrient composition and nutritional importance of green leaves and wild food resources in an agricultural district, Koutiala, in Southern Mali
Tập 47 Số 6 - Trang 455-468 - 1996
M. Beseth Nordeide, Anne Hatløy, M. Følling, Einar Lied, Arne Oshaug
Radical scavenging and iron-chelating activities of some greens used as traditional dishes in Mediterranean diet
Tập 55 Số 1 - Trang 67-74 - 2004
Sedef Nehir El, Sibel Karakaya
Antioxidative properties of water extracts obtained from herbs of the species Lamiaceae
Tập 52 Số 4 - Trang 313-317 - 2001
Georgios Blekas Kalliopi Triantaphyllou
Iron availability: An updated review
Tập 55 Số 8 - Trang 597-606 - 2004
Manuel Ángel Amaro López, Fernando Cámara‐Martos
Nutritional quality evaluation of eighteen date pit varieties
Tập 60 Số sup1 - Trang 99-111 - 2009
Hosam M. Habib, Wissam H. Ibrahim