European Food Research and Technology
1438-2385
1438-2377
Cơ quản chủ quản: Springer Verlag , SPRINGER
Lĩnh vực:
BiochemistryIndustrial and Manufacturing EngineeringFood ScienceBiotechnologyChemistry (miscellaneous)
Các bài báo tiêu biểu
Adhesion and aggregation properties of probiotic and pathogen strains
Tập 226 Số 5 - Trang 1065-1073 - 2008
Evaluation of colour properties and chemical quality parameters of cactus juices
Tập 216 Số 4 - Trang 303-311 - 2003
A review of analytical methods measuring lipid oxidation status in foods: a challenging task
Tập 236 Số 1 - Trang 1-15 - 2013
Glucosinolates and vitamin C content in edible parts of broccoli florets after domestic cooking
- 2002
Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurization
Tập 223 Số 4 - Trang 487-493 - 2006
Storage studies of mango packed using biodegradable chitosan film
Tập 215 Số 6 - Trang 504-508 - 2002
Study on microencapsulation of curcumin pigments by spray drying
Tập 229 Số 3 - Trang 391-396 - 2009