Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Trends in Food Science & Technology
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Moisture migration and control in multi-domain foods
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 9
- Trang 47-55
- 1998
T.P Labuza
,
C.R Hyman
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Yacon, a new source of prebiotic oligosaccharides with a history of safe use
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 22
- Trang 40-46
- 2011
Ilkka Ojansivu
,
Celia Lucia Ferreira
,
Seppo Salminen
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Methods for the separation and concentration of bacteria from foods
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 2
- Trang 315-319
- 1991
Martin J. Payne
,
Rohan G. Kroll
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Basic principles in starch multi-scale structuration to mitigate digestibility: A review
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 109
- Trang 154-168
- 2021
Chengdeng Chi
,
Xiaoxi Li
,
Shuangxia Huang
,
Ling Chen
,
Yiping Zhang
,
Lin Li
,
Song Miao
164
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of extrusion processing on physicochemical, functional and nutritional characteristics of rice and rice-based products: A review
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 85
- Trang 226-240
- 2019
Chandrakant Genu Dalbhagat
,
Dipendra Kumar Mahato
,
Hari Niwas Mishra
178
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Technology aspects related to microorganisms in functional foods
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 9
- Trang 295-306
- 1998
Dietrich Knorr
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Edible oil analysis by high-resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy: recent advances and future perspectives
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 14
- Trang 499-506
- 2003
Francisco J Hidalgo
,
Rosario Zamora
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Safety and fate of nanomaterials in food: The role of in vitro tests
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 109
- Trang 593-607
- 2021
Miguel Xavier
,
Inês A. Parente
,
Patrícia M. Rodrigues
,
Miguel A. Cerqueira
,
Lorenzo Pastrana
,
Catarina Gonçalves
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The bidirectional relationship between host physiology and microbiota and health benefits of probiotics: A review
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 91
- Trang 426-435
- 2019
Dan Cheng
,
Jingzheng Song
,
Meizhen Xie
,
Danfeng Song
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Prospects for the microbial production of food flavours
Trends in Food Science & Technology
-
Tập 7
- Trang 285-293
- 1996
G. Feron
,
P. Bonnarme
,
A. Durand
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 1,988
1
2
3
4
5
6
10