Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
American Journal of Enology and Viticulture
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
The Time-Course of Astringency in Wine upon Repeated Ingestion
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 37 Số 3
- Trang 184-189
- 1986
Jean‐Xavier Guinard
,
Rose Marie Pangborn
,
Michael Lewis
120
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Anthocyanin-Tannin Interactions Explaining Differences in Polymeric Phenols Between White and Red Wines
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 43 Số 1
- Trang 63-70
- 1992
Vernon L. Singleton
,
Eugene K. Trousdale
181
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Evolution of the Lipid Contents of Champagne Wine During the Second Fermentation of
Saccharomyces cerevisiae
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 40 Số 3
- Trang 175-182
- 1989
D. Troton
,
M. Charpentier
,
B. Robillard
,
R. Calvayrac
,
B. Duteurtre
25
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Evolution of Five Anthocyanidin-3-Glucosides in the Skin of the Tempranillo, Moristel, and Garnacha Grape Varieties and Influence of Climatological Variables
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 43 Số 3
- Trang 244-248
- 1992
Juan Cacho
,
Pedro C. Marijuán
,
Vanessa Ferreira
,
J. Enrique Castells
79
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Ethyl Carbamate Formation: Reaction of Urea and Citrulline with Ethanol in Wine Under Low to Normal Temperature Conditions
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 44 Số 3
- Trang 309-312
- 1993
D. Stevens
,
C. S. Ough
108
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Comparison of Volatiles in a Palomino Wine and a Submerged Culture Flor Sherry
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 35 Số 3
- Trang 151-155
- 1984
Maureen L. Brock
,
Richard E. Kepner
,
A. Dinsmoor Webb
18
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Trace Element and Rare Earth Element Profiles in Berry Tissues of Three Grape Cultivars
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 61 Số 3
- Trang 401-407
- 2010
Yang Yumei
,
Chang-Qing Duan
,
Huijuan Du
,
Tian Jiang
,
Qiu‐Hong Pan
28
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Use of Sap-Flow Sensors to Schedule Vineyard Irrigation. II. Effects of Post-Veraison Water Deficits on Composition of Shiraz Grapes
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 49 Số 4
- Trang 421-428
- 1998
C. Ginestar
,
J. Eastham
,
Sharon B. Gray
,
Patrick G. Iland
81
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Total Phenol Analysis: Automation and Comparison with Manual Methods
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 28 Số 1
- Trang 49-55
- 1977
Karen Slinkard
,
Vernon L. Singleton
2952
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Grapes and Vineyard Soils as Sources of Microorganisms for Biological Control of
Botrytis cinerea
American Journal of Enology and Viticulture
-
Tập 57 Số 3
- Trang 332-338
- 2006
Ximena Rabosto
,
Marcos Carrau
,
Aníbal Paz
,
Eduardo Boido
,
Eduardo Dellacassa
,
Francisco M. Carrau
33
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 46
1
2
3
4
5