Postharvest Biology and Technology
0925-5214
Cơ quản chủ quản: Elsevier
Lĩnh vực:
Food ScienceHorticultureAgronomy and Crop Science
Các bài báo tiêu biểu
Preharvest and postharvest factors influencing vitamin C content of horticultural crops
Tập 20 Số 3 - Trang 207-220 - 2000
Twenty years of postharvest biocontrol research: Is it time for a new paradigm?
Tập 52 Số 2 - Trang 137-145 - 2009
Optimization of edible coating composition to retard strawberry fruit senescence
Tập 44 Số 1 - Trang 63-70 - 2007
Firmness, dry-matter and soluble-solids assessment of postharvest kiwifruit by NIR spectroscopy
Tập 13 Số 2 - Trang 131-141 - 1998
Antimicrobial and antioxidant activities of edible coatings enriched with natural plant extracts: In vitro and in vivo studies
Tập 49 Số 2 - Trang 294-300 - 2008
Variation of lycopene, antioxidant activity, total soluble solids and weight loss of tomato during postharvest storage
Tập 41 Số 2 - Trang 151-155 - 2006
Improving storage life of cut apple and potato with edible coating
Tập 9 Số 2 - Trang 151-163 - 1996
Role of microbiological and physiological spoilage mechanisms during storage of minimally processed vegetables
Tập 44 Số 3 - Trang 185-194 - 2007
Postharvest quality of apple predicted by NIR-spectroscopy: Study of the effect of biological variability on spectra and model performance
Tập 55 Số 3 - Trang 133-143 - 2010