thumbnail

Postharvest Biology and Technology

  0925-5214

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier

Lĩnh vực:
Food ScienceHorticultureAgronomy and Crop Science

Các bài báo tiêu biểu

Preharvest and postharvest factors influencing vitamin C content of horticultural crops
Tập 20 Số 3 - Trang 207-220 - 2000
Seung K. Lee, Adel A. Kader
Twenty years of postharvest biocontrol research: Is it time for a new paradigm?
Tập 52 Số 2 - Trang 137-145 - 2009
Samir Droby, Michael Wisniewski, Dumitru Macarisin, Charles L. Wilson
Factors affecting quality of fresh-cut horticultural products
Tập 9 Số 2 - Trang 115-125 - 1996
Alley E. Watada, Nathanee P. Ko, Donna A. Minott
Optimization of edible coating composition to retard strawberry fruit senescence
Tập 44 Số 1 - Trang 63-70 - 2007
Clara Ribeiro, A. A. Vicente, J. A. Teixeira, Cândida Miranda
Firmness, dry-matter and soluble-solids assessment of postharvest kiwifruit by NIR spectroscopy
Tập 13 Số 2 - Trang 131-141 - 1998
Andrew McGlone, Sumio Kawano
Antimicrobial and antioxidant activities of edible coatings enriched with natural plant extracts: In vitro and in vivo studies
Tập 49 Số 2 - Trang 294-300 - 2008
Alejandra Ponce, Sara I. Roura, C.E. del Valle, M.R. Moreira
Variation of lycopene, antioxidant activity, total soluble solids and weight loss of tomato during postharvest storage
Tập 41 Số 2 - Trang 151-155 - 2006
Jamal Javanmardi, Chieri Kubota
Improving storage life of cut apple and potato with edible coating
Tập 9 Số 2 - Trang 151-163 - 1996
Elizabeth A. Baldwin, M.O. Nisperos, X. Chen, Robert D. Hagenmaier
Role of microbiological and physiological spoilage mechanisms during storage of minimally processed vegetables
Tập 44 Số 3 - Trang 185-194 - 2007
Peter Ragaert, F. Devlieghere, Johan Debevere
Postharvest quality of apple predicted by NIR-spectroscopy: Study of the effect of biological variability on spectra and model performance
Tập 55 Số 3 - Trang 133-143 - 2010
Els Bobelyn, Anca-Sabina Serban, Mihai Nicu, Jeroen Lammertyn, Bart Nicolaı̈, Wouter Saeys