LWT - Food Science and Technology
0023-6438
Cơ quản chủ quản: Academic Press Inc. , Elsevier
Lĩnh vực:
Food Science
Các bài báo tiêu biểu
In vitro antioxidant activities of methanol extracts of five Phyllanthus species from India
Tập 40 Số 2 - Trang 344-352 - 2007
Natural antioxidants and antioxidant capacity of Brassica vegetables: A review
Tập 40 Số 1 - Trang 1-11 - 2007
Effects of extraction solvent on wheat bran antioxidant activity estimation
Tập 37 Số 7 - Trang 717-721 - 2004
Using polysaccharide-based edible coatings to maintain quality of fresh-cut Fuji apples
Tập 41 Số 1 - Trang 139-147 - 2008
Physicochemical and functional characterization of by-products from chia (Salvia hispanica L.) seeds of Argentina
Tập 45 Số 1 - Trang 94-102 - 2012
Microencapsulation of flax oil with zein using spray and freeze drying
Tập 44 Số 9 - Trang 1880-1887 - 2011
The antioxidant properties of alcoholic extracts from Sambucus nigra L. (antioxidant properties of extracts)
Tập 39 Số 3 - Trang 308-315 - 2006