thumbnail

LWT - Food Science and Technology

  0023-6438

 

 

Cơ quản chủ quản:  Academic Press Inc. , Elsevier

Lĩnh vực:
Food Science

Các bài báo tiêu biểu

Use of a free radical method to evaluate antioxidant activity
Tập 28 Số 1 - Trang 25-30 - 1995
Wendy Brand-Williams, Marie‐Elisabeth Cuvelier, Claudette Berset
In vitro antioxidant activities of methanol extracts of five Phyllanthus species from India
Tập 40 Số 2 - Trang 344-352 - 2007
Alaganandam Kumaran, R. Karunakaran
Natural antioxidants and antioxidant capacity of Brassica vegetables: A review
Tập 40 Số 1 - Trang 1-11 - 2007
Anna Podsędek
Effects of extraction solvent on wheat bran antioxidant activity estimation
Tập 37 Số 7 - Trang 717-721 - 2004
Kequan Zhou, Liangli Yu
Whey proteins solubility as function of temperature and pH
Tập 38 Số 1 - Trang 77-80 - 2005
Daniela Helena Pelegrine Guimarães, Carlos Alberto Gasparetto
Using polysaccharide-based edible coatings to maintain quality of fresh-cut Fuji apples
Tập 41 Số 1 - Trang 139-147 - 2008
María Alejandra Rojas‐Graü, María Soledad Tapia, Olga Martín‐Belloso
Physicochemical and functional characterization of by-products from chia (Salvia hispanica L.) seeds of Argentina
Tập 45 Số 1 - Trang 94-102 - 2012
M. Capitani, Viviana Graciela Spotorno, S. M. Nolasco, Mabel C. Tomás
Bio-protective effects of glucosinolates – A review
Tập 42 Số 10 - Trang 1561-1572 - 2009
Adarsh Pal Vig, Geetanjali Rampal, Tarunpreet Singh Thind, Saroj Arora
Microencapsulation of flax oil with zein using spray and freeze drying
Tập 44 Số 9 - Trang 1880-1887 - 2011
Sócrates Quispe‐Condori, Marleny D.A. Saldaña, Feral Temelli
The antioxidant properties of alcoholic extracts from Sambucus nigra L. (antioxidant properties of extracts)
Tập 39 Số 3 - Trang 308-315 - 2006
Andrzej L. Dawidowicz, Dorota Wianowska, Barbara Baraniak