Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
LWT - Food Science and Technology
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Characteristics of apple juice and sugar infused fresh and frozen blueberries
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 73
- Trang 448-457
- 2016
Felix U. Akharume
,
Kaushlendra Singh
,
Litha Sivanandan
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of chitosan nanoparticles loaded with cinnamon essential oil on the quality of chilled pork
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 63
- Trang 519-526
- 2015
Jing Hu
,
Xuge Wang
,
Zuobing Xiao
,
Wencheng Bi
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Screening the optimal ratio of symbiosis between isolated yeast and acetic acid bacteria strain from traditional kombucha for high-level production of glucuronic acid
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 64
- Trang 1149-1155
- 2015
Nguyen Khoi Nguyen
,
Phuong Bang Nguyen
,
Huong Thuy Nguyen
,
Phu Hong Le
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Structural characteristics of cocoa particles and their effect on the viscosity of reduced fat chocolate
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 44
- Trang 1207-1211
- 2011
T.-A.L. Do
,
J. Vieira
,
J.M. Hargreaves
,
J.R. Mitchell
,
B. Wolf
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Peanut skins-fortified peanut butters: Effects on consumer acceptability and quality characteristics
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 59
- Trang 222-228
- 2014
Cloviece T. Sanders
,
Christa L. DeMasie
,
William L. Kerr
,
James L. Hargrove
,
Ronald B. Pegg
,
Ruthann B. Swanson
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Bioactivity and metabolomics changes of plant-based drink fermented by Bacillus coagulans VHProbi C08
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 156
- Trang 113030
- 2022
Peng Shudong
,
Chaoqun Guo
,
Songjie Wu
,
Hongchang Cui
,
Huayi Suo
,
Zhi Duan
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of amino acids composing rice protein on rice starch digestibility
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 146
- Trang 111417
- 2021
Xiaoxue Lu
,
Ranran Chang
,
Hao Lu
,
Rongrong Ma
,
Lizhong Qiu
,
Yaoqi Tian
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Validation of a Systematic Approach to Design Equilibrium Modified Atmosphere Packages for Fresh-Cut Produce
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 32
- Trang 425-432
- 1999
Liesbeth Jacxsens
,
Frank Devlieghere
,
Johan Debevere
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Development of healthy crispy carrot snacks using sequential infrared blanching and hot air drying method
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 97
- Trang 469-475
- 2018
Jing Chen
,
Chandrasekar Venkitasamy
,
Qun Shen
,
Tara H. McHugh
,
Ruihong Zhang
,
Zhongli Pan
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Grape stem extracts: Polyphenolic content and assessment of their in vitro antioxidant properties
LWT - Food Science and Technology
-
Tập 48
- Trang 316-322
- 2012
Maria Anastasiadi
,
Harris Pratsinis
,
Dimitris Kletsas
,
Alexios-Leandros Skaltsounis
,
Serkos A. Haroutounian
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 7,349
1
2
3
4
5
6
10