Journal of Medicinal Food
1557-7600
1096-620X
Mỹ
Cơ quản chủ quản: Mary Ann Liebert Inc.
Lĩnh vực:
Nutrition and DieteticsMedicine (miscellaneous)
Các bài báo tiêu biểu
Ginger—An Herbal Medicinal Product with Broad Anti-Inflammatory Actions
Tập 8 Số 2 - Trang 125-132 - 2005
Antioxidant Activity of Eugenol: A Structure–Activity Relationship Study
Tập 14 Số 9 - Trang 975-985 - 2011
Saponins from Edible Legumes: Chemistry, Processing, and Health Benefits
Tập 7 Số 1 - Trang 67-78 - 2004
Nutritional Quality of Legumes, and Their Role in Cardiometabolic Risk Prevention: A Review
Tập 16 Số 3 - Trang 185-198 - 2013
Antimicrobial Activity of Berberine Alone and in Combination with Ampicillin or Oxacillin Against Methicillin-ResistantStaphylococcus aureus
Tập 8 Số 4 - Trang 454-461 - 2005
Pomegranate Juice and Extracts Provide Similar Levels of Plasma and Urinary Ellagitannin Metabolites in Human Subjects
Tập 11 Số 2 - Trang 390-394 - 2008
Regular Tart Cherry Intake Alters Abdominal Adiposity, Adipose Gene Transcription, and Inflammation in Obesity-Prone Rats Fed a High Fat Diet
Tập 12 Số 5 - Trang 935-942 - 2009
Altered Hyperlipidemia, Hepatic Steatosis, and Hepatic Peroxisome Proliferator-Activated Receptors in Rats with Intake of Tart Cherry
Tập 11 Số 2 - Trang 252-259 - 2008
Anti-Inflammatory Activity of Select Sorghum (Sorghum bicolor) Brans
Tập 13 Số 4 - Trang 879-887 - 2010