Journal of Medicinal Food
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Protective Effect of Clove Oil and Eugenol Microemulsions on Fatty Liver and Dyslipidemia as Components of Metabolic Syndrome
Journal of Medicinal Food - Tập 17 Số 7 - Trang 764-771 - 2014
Antioxidant Activity of Eugenol: A Structure–Activity Relationship Study
Journal of Medicinal Food - Tập 14 Số 9 - Trang 975-985 - 2011
Anti-Inflammatory Activity of Select Sorghum (Sorghum bicolor) Brans
Journal of Medicinal Food - Tập 13 Số 4 - Trang 879-887 - 2010
High-Polyphenol Sorghum Bran Extract Inhibits Cancer Cell Growth Through ROS Induction, Cell Cycle Arrest, and Apoptosis
Journal of Medicinal Food - Tập 21 Số 10 - Trang 990-998 - 2018
Antiangiogenic-Like Properties of Fermented Extracts of Ayurvedic Medicinal Plants
Journal of Medicinal Food - Tập 18 Số 9 - Trang 1065-1072 - 2015
In Vitro Anticollagenase and Antielastase Activities of Essential Oil of Helichrysum italicum subsp. italicum (Roth) G. Don
Journal of Medicinal Food - Tập 22 Số 10 - Trang 1041-1046 - 2019
Altered Hyperlipidemia, Hepatic Steatosis, and Hepatic Peroxisome Proliferator-Activated Receptors in Rats with Intake of Tart Cherry
Journal of Medicinal Food - Tập 11 Số 2 - Trang 252-259 - 2008
Regular Tart Cherry Intake Alters Abdominal Adiposity, Adipose Gene Transcription, and Inflammation in Obesity-Prone Rats Fed a High Fat Diet
Journal of Medicinal Food - Tập 12 Số 5 - Trang 935-942 - 2009
Inhibition of Angiotensin-1-Converting Enzyme Activity by Two Varieties of Ginger (Zingiber officinale) in Rats Fed a High Cholesterol Diet
Journal of Medicinal Food - Tập 17 Số 3 - Trang 317-323 - 2014
TheIn VitroAntimicrobial Activities of the Essential Oils of Some Lamiaceae Species from Turkey
Journal of Medicinal Food - Tập 12 Số 4 - Trang 902-907 - 2009
Tổng số: 42
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5