Food Microbiology

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Immunological detection ofBotrytis andMonascus species in food
Food Microbiology - Tập 7 - Trang 227-235 - 1990
M.A. Cousin, J. Dufrenne, F.M. Rombouts, S. Notermans
Yeasts isolated from figs (Ficus carica L.) as biocontrol agents of postharvest fruit diseases
Food Microbiology - Tập 57 - Trang 45-53 - 2016
S. Ruiz-Moyano, A. Martín, M.C. Villalobos, A. Calle, M.J. Serradilla, M.G. Córdoba, A. Hernández
Inactivation of feline calicivirus and murine norovirus during Dongchimi fermentation
Food Microbiology - Tập 31 - Trang 210-214 - 2012
Min Hwa Lee, Seung-Hee Yoo, Sang-Do Ha, Changsun Choi
Development of a real-time PCR assay for Penicillium expansum quantification and patulin estimation in apples
Food Microbiology - Tập 50 - Trang 28-37 - 2015
Joanna Tannous, Ali Atoui, André El Khoury, Sally Kantar, Nader Chdid, Isabelle P. Oswald, Olivier Puel, Roger Lteif
The carbon consumption pattern of the spoilage yeast Brettanomyces bruxellensis in synthetic wine-like medium
Food Microbiology - Tập 73 - Trang 39-48 - 2018
Brendan D. Smith, Benoit Divol
Presence of pathogenic Vibrio parahaemolyticus strains in mussels from the Adriatic Sea, Italy
Food Microbiology - Tập 22 Số 6 - Trang 585-590 - 2005
Detection ofListeria monocytogenesinoculated in dairy products by AmpliScriptTM
Food Microbiology - Tập 14 - Trang 283-290 - 1997
I. Laberge, B.W. Blais, S. Pandian
Contamination of fresh produce sold on the Italian market with Cyclospora cayetanensis and Echinococcus multilocularis
Food Microbiology - Tập 98 - Trang 103792 - 2021
Alessandra Barlaam, Tamirat T. Temesgen, Kristoffer R. Tysnes, Laura Rinaldi, Nicola Ferrari, Anna R. Sannella, Giovanni Normanno, Simone M. Cacciò, Lucy J. Robertson, Annunziata Giangaspero
Structure of association networks in food bacterial communities
Food Microbiology - Tập 73 - Trang 49-60 - 2018
Eugenio Parente, Teresa Zotta, Karoline Faust, Francesca De Filippis, Danilo Ercolini
Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysis
Food Microbiology - Tập 31 Số 2 - Trang 215-221 - 2012
A.M.O. Leite, Baltasar Mayo, Caio Tavora Coelho da Costa Rachid, Raquel S. Peixoto, J.T. Silva, Vânia Margaret Flosi Paschoalin, Susana Delgado
Tổng số: 2,198   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10