Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Microbiology
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Development of a real-time PCR assay for Penicillium expansum quantification and patulin estimation in apples
Food Microbiology
-
Tập 50
- Trang 28-37
- 2015
Joanna Tannous
,
Ali Atoui
,
André El Khoury
,
Sally Kantar
,
Nader Chdid
,
Isabelle P. Oswald
,
Olivier Puel
,
Roger Lteif
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysis
Food Microbiology
-
Tập 31 Số 2
- Trang 215-221
- 2012
A.M.O. Leite
,
Baltasar Mayo
,
Caio Tavora Coelho da Costa Rachid
,
Raquel S. Peixoto
,
J.T. Silva
,
Vânia Margaret Flosi Paschoalin
,
Susana Delgado
198
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha production
Food Microbiology
-
Tập 98
- Trang 103644
- 2021
N. Grijalva-Vallejos
,
K. Krogerus
,
J. Nikulin
,
F. Magalhães
,
A. Aranda
,
E. Matallana
,
B. Gibson
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Dynamic study of yeast species and Saccharomyces cerevisiae strains during the spontaneous fermentations of Muscat blanc in Jingyang, China
Food Microbiology
-
Tập 33
- Trang 172-177
- 2013
Chunxiao Wang
,
Yanlin Liu
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Microbiota of Iberian dry-cured ham as influenced by chemical composition, high pressure processing and prolonged refrigerated storage
Food Microbiology
-
Tập 80
- Trang 62-69
- 2019
Nerea Martínez-Onandi
,
Carmen Sánchez
,
Manuel Nuñez
,
Antonia Picon
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Metagenomic insights into the bacteria responsible for producing biogenic amines in sufu
Food Microbiology
-
Tập 98
- Trang 103762
- 2021
Min Hu
,
Jun Dong
,
Guiliang Tan
,
Xueyan Li
,
Ziyi Zheng
,
Mei Li
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Spores of Bacillus cereus strain KBAB4 produced at 10°C and 30°C display variations in their properties
Food Microbiology
-
Tập 28
- Trang 291-297
- 2011
Stella Planchon
,
Claire Dargaignaratz
,
Caroline Levy
,
Christian Ginies
,
Véronique Broussolle
,
Frédéric Carlin
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The effects of cell-cell contact between Pichia kluyveri and Saccharomyces cerevisiae on amino acids and volatiles in mixed culture alcoholic fermentations
Food Microbiology
-
Tập 103
- Trang 103960
- 2022
Kai Hu
,
Hongyu Zhao
,
Nathalia Edwards
,
Lorenzo Peyer
,
Yongsheng Tao
,
Nils Arneborg
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Hydrophobicity of abiotic surfaces governs droplets deposition and evaporation patterns
Food Microbiology
-
Tập 91
- Trang 103538
- 2020
Elodie Richard
,
Thomas Dubois
,
Audrey Allion-Maurer
,
Piyush Kumar Jha
,
Christine Faille
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Microbiological quality of frozen raw and cooked shrimps
Food Microbiology
-
Tập 4
- Trang 221-228
- 1987
Dalwara Singh
,
Molly Chan
,
Hwung Hoon Ng
,
Mee Ong Yong
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 2,198
1
2
3
4
5
6
10