thumbnail

Food Microbiology

  0740-0020

 

 

Cơ quản chủ quản:  ACADEMIC PRESS LTD- ELSEVIER SCIENCE LTD , Academic Press Inc.

Lĩnh vực:
Food ScienceMicrobiology

Các bài báo tiêu biểu

Factors influencing the microbial safety of fresh produce: A review
Tập 32 Số 1 - Trang 1-19 - 2012
Amin N. Olaimat, Richard A. Holley
Vibrio parahaemolyticus: A concern of seafood safety
Tập 24 Số 6 - Trang 549-558 - 2007
Yi‐Cheng Su, Chengchu Liu
Bacillus probiotics
Tập 28 Số 2 - Trang 214-220 - 2011
Simon M. Cutting
Exploitation of vegetables and fruits through lactic acid fermentation
Tập 33 Số 1 - Trang 1-10 - 2013
Raffaella Di Cagno, Rossana Coda, Maria De Angelis, Marco Gobbetti
Detection of Aspergillus spp. and aflatoxin B1 in rice in India
Tập 26 Số 1 - Trang 27-31 - 2009
K. Raja Reddy, Chandra Reddy, K. Muralidharan
Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysis
Tập 31 Số 2 - Trang 215-221 - 2012
A.M.O. Leite, Baltasar Mayo, Caio Tavora Coelho da Costa Rachid, Raquel S. Peixoto, J.T. Silva, Vânia Margaret Flosi Paschoalin, Susana Delgado
Detection of pathogenic and spoilage micro-organisms in food with the polymerase chain reaction
Tập 15 Số 1 - Trang 13-31 - 1998
P. Scheu, K. Berghof, U. Ståhl
Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis
Tập 26 Số 8 - Trang 770-775 - 2009
Jianzhong Zhou, Xiaoli Liu, Jiang Han-hu, Xin Rui
Culture-independent methods for identifying microbial communities in cheese
Tập 25 Số 7 - Trang 839-848 - 2008
Jean‐Luc Jany, Georges Barbier
Factors influencing production of bacteriocins by lactic acid bacteria
Tập 11 Số 4 - Trang 281-291 - 1994
Rongguang Yang, Bibek Ray