thumbnail

Food Microbiology

SCOPUS (1984-2024)SCIE-ISI

  0740-0020

 

 

Cơ quản chủ quản:  ACADEMIC PRESS LTD- ELSEVIER SCIENCE LTD , Academic Press Inc.

Lĩnh vực:
Food ScienceMicrobiology

Các bài báo tiêu biểu

Factors influencing the microbial safety of fresh produce: A review
Tập 32 Số 1 - Trang 1-19 - 2012
Amin N. Olaimat, Richard A. Holley
Vibrio parahaemolyticus: A concern of seafood safety
Tập 24 Số 6 - Trang 549-558 - 2007
Yi‐Cheng Su, Chengchu Liu
Bacillus probiotics
Tập 28 Số 2 - Trang 214-220 - 2011
Simon M. Cutting
Exploitation of vegetables and fruits through lactic acid fermentation
Tập 33 Số 1 - Trang 1-10 - 2013
Raffaella Di Cagno, Rossana Coda, Maria De Angelis, Marco Gobbetti
The use of next generation sequencing for improving food safety: Translation into practice
Tập 79 - Trang 96-115 - 2019
Balamurugan Jagadeesan, Peter Gerner‐Smidt, Marc W. Allard, Sébastien Leuillet, Anett Winkler, Yinghua Xiao, Samuel Chaffron, Jos van der Vossen, Silin Tang, Mitsuru Katase, Peter McClure, Bon Kimura, Lay Ching Chai, John W. Chapman, Kathie Grant
Detection of Aspergillus spp. and aflatoxin B1 in rice in India
Tập 26 Số 1 - Trang 27-31 - 2009
K. Raja Reddy, Chandra Reddy, K. Muralidharan
Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysis
Tập 31 Số 2 - Trang 215-221 - 2012
A.M.O. Leite, Baltasar Mayo, Caio Tavora Coelho da Costa Rachid, Raquel S. Peixoto, J.T. Silva, Vânia Margaret Flosi Paschoalin, Susana Delgado
Detection of pathogenic and spoilage micro-organisms in food with the polymerase chain reaction
Tập 15 Số 1 - Trang 13-31 - 1998
P. Scheu, K. Berghof, U. Ståhl
Analysis of the microflora in Tibetan kefir grains using denaturing gradient gel electrophoresis
Tập 26 Số 8 - Trang 770-775 - 2009
Jianzhong Zhou, Xiaoli Liu, Jiang Han-hu, Xin Rui
Factors influencing production of bacteriocins by lactic acid bacteria
Tập 11 Số 4 - Trang 281-291 - 1994
Rongguang Yang, Bibek Ray