Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Hydrocolloids
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Properties and application of bilayer films based on poly (lactic acid) and fish gelatin containing epigallocatechin gallate fabricated by thermo-compression molding
Food Hydrocolloids
-
Tập 105
- Trang 105792
- 2020
Krisana Nilsuwan
,
Pedro Guerrero
,
Koro de la Caba
,
Soottawat Benjakul
,
Thummanoon Prodpran
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Diffusion of nicotinic acid in spray-dried capsules of whey protein isolate
Food Hydrocolloids
-
Tập 52
- Trang 811-819
- 2016
Naksit Panyoyai
,
Anna Bannikova
,
Darryl M. Small
,
Robert A. Shanks
,
Stefan Kasapis
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Ultraefficient stabilization of high internal phase emulsions by globular proteins in the presence of polyols: Importance of a core-shell nanostructure
Food Hydrocolloids
-
Tập 107
- Trang 105968
- 2020
Y.T. Xu
,
C.H. Tang
,
B.P. Binks
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Spray-drying of oil-in-water emulsions for encapsulation of retinoic acid: Polysaccharide- and protein-based microparticles characterization and controlled release studies
Food Hydrocolloids
-
Tập 124
- Trang 107193
- 2022
Antónia Gonçalves
,
Berta N. Estevinho
,
Fernando Rocha
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Extensional flow, viscoelasticity and baking performance of gluten-free zein-starch doughs supplemented with hydrocolloids
Food Hydrocolloids
-
Tập 25 Số 6
- Trang 1587-1595
- 2011
Helene Andersson
,
Camilla Öhgren
,
Daniel Johansson
,
Magda Kniola
,
Mats Stading
69
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Hydrocolloids in emulsions: particle size distribution and interfacial activity
Food Hydrocolloids
-
Tập 15 Số 4-6
- Trang 533-542
- 2001
Xiaonan Huang
,
Yukio Kakuda
,
Steve W. Cui
503
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Rheology of high internal phase ratio emulsions
Food Hydrocolloids
-
Tập 20 Số 7
- Trang 997-1005
- 2006
Rajinder Pal
108
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of molecular structure on emulsifying properties of sugar beet pulp pectin
Food Hydrocolloids
-
Tập 54
- Trang 99-106
- 2016
Hai-ming Chen
,
Xiong Fu
,
Zhi-gang Luo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Phase behaviour and rheology of mixed polymer systems containing starch
Food Hydrocolloids
-
Tập 8
- Trang 351-359
- 1994
P. Annable
,
M.G. Fitton
,
B. Harris
,
G.O. Phillips
,
P.A. Williams
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Lipophilization of curdlan granules by heat-treatment or chlorination
Food Hydrocolloids
-
Tập 15
- Trang 177-183
- 2001
M Seguchi
,
C Kusunose
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 4,688
1
2
3
4
5
6
10