Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Hydrocolloids
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Properties and application of bilayer films based on poly (lactic acid) and fish gelatin containing epigallocatechin gallate fabricated by thermo-compression molding
Food Hydrocolloids
-
Tập 105
- Trang 105792
- 2020
Krisana Nilsuwan
,
Pedro Guerrero
,
Koro de la Caba
,
Soottawat Benjakul
,
Thummanoon Prodpran
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
pH-responsive composite micro-capsule as an efficient intestinal-specific oral delivery system for lactoferrin
Food Hydrocolloids
-
Tập 95
- Trang 203-211
- 2019
Yun-shan Wei
,
Kun Feng
,
Min-hua Zong
,
Hong Wu
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Rheological control of pea fibre dispersions in oil: The role of particle and water volume fractions
Food Hydrocolloids
-
Tập 121
- Trang 106988
- 2021
Vincenzo Calabrese
,
Deniz Z. Gunes
,
Isabel Fernández Farrés
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Physical properties of bacterial cellulose aqueous suspensions treated by high pressure homogenizer
Food Hydrocolloids
-
Tập 44
- Trang 435-442
- 2015
Dehui Lin
,
Rui Li
,
Patricia Lopez-Sanchez
,
Zhixi Li
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Diffusion of nicotinic acid in spray-dried capsules of whey protein isolate
Food Hydrocolloids
-
Tập 52
- Trang 811-819
- 2016
Naksit Panyoyai
,
Anna Bannikova
,
Darryl M. Small
,
Robert A. Shanks
,
Stefan Kasapis
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The endogenous particles of a sparkling wine and their influence on the foaming behaviour
Food Hydrocolloids
-
Tập 12
- Trang 217-226
- 1998
J. Senée
,
L. Viaux
,
B. Robillard
,
B. Duteurtre
,
M. Vignes-Adler
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of composition on the rheological behaviour and sensory properties of semisolid dairy dessert
Food Hydrocolloids
-
Tập 20 Số 6
- Trang 914-922
- 2006
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Gum Arabic and chitosan self-assembly: Thermodynamic and mechanism aspects
Food Hydrocolloids
-
Tập 96
- Trang 463-474
- 2019
Marie E. Vuillemin
,
Florentin Michaux
,
Lionel Muniglia
,
Michel Linder
,
Jordane Jasniewski
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Double-layer mucin microencapsulation enhances the stress tolerance and oral delivery of Lactobacillus plantarum B2
Food Hydrocolloids
-
Tập 141
- Trang 108678
- 2023
Yun-Yang Zhu
,
Kiran Thakur
,
Wang-Wei Zhang
,
Jing-Yu Feng
,
Jian-Guo Zhang
,
Fei Hu
,
Chenzhong Liao
,
Zhao-Jun Wei
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Ultraefficient stabilization of high internal phase emulsions by globular proteins in the presence of polyols: Importance of a core-shell nanostructure
Food Hydrocolloids
-
Tập 107
- Trang 105968
- 2020
Y.T. Xu
,
C.H. Tang
,
B.P. Binks
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 4,688
1
2
3
4
5
6
10