Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Chemistry
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Nutritional quality of protein in the leaves of eleven Asphodeline species (Liliaceae) from Turkey
Food Chemistry
-
Tập 135
- Trang 1360-1364
- 2012
Gokhan Zengin
,
Abdurrahman Aktumsek
,
Gokalp-Ozmen Guler
,
Yavuz-Selim Cakmak
,
Julio Girón-Calle
,
Manuel Alaiz
,
Javier Vioque
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Chromium determination in food by slurry sampling graphite furnace atomic absorption spectrometry using classical and permanent modifiers
Food Chemistry
-
Tập 132
- Trang 597-602
- 2012
Ryszard Dobrowolski
,
Iwona Pawlowska-Kapusta
,
Joanna Dobrzynska
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Crystallization kinetics of precooked potato starch under different drying conditions (methods)
Food Chemistry
-
Tập 75
- Trang 281-286
- 2001
J.H. Jagannath
,
C. Nanjappa
,
D.K. Das Gupta
,
S.S. Arya
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Neuroprotective effect of Decalepis hamiltonii roots against ethanol-induced oxidative stress
Food Chemistry
-
Tập 119 Số 2
- Trang 626-629
- 2010
Anup Srivastava
,
T. Shivanandappa
39
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Development and validation of an ionic chromatography method for the determination of nitrate, nitrite and chloride in meat
Food Chemistry
-
Tập 194
- Trang 687-694
- 2016
Cristina Lopez-Moreno
,
Isabel Viera Perez
,
Ana M. Urbano
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Untargeted 1H NMR-based metabolomics and multi-technique data fusion: A promising combined approach for geographical and processing authentication of thyme by multivariate statistical analysis
Food Chemistry
-
Tập 420
- Trang 136156
- 2023
Araceli Rivera-Pérez
,
Roberto Romero-González
,
Antonia Garrido Frenich
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Milk composition of Majaheim, Wadah and Hamra camels in Saudi Arabia
Food Chemistry
-
Tập 52
- Trang 115-122
- 1995
Mohamed A. Mehaia
,
Mohamed A. Hablas
,
Kamal M. Abdel-Rahman
,
Samy A. El-Mougy
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Chemical composition, antioxidant activity and antimicrobial properties of propolis extracts from Greece and Cyprus
Food Chemistry
-
Tập 116
- Trang 452-461
- 2009
Nick Kalogeropoulos
,
Spyros J. Konteles
,
Elena Troullidou
,
Ioannis Mourtzinos
,
Vaios T. Karathanos
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Heavy metal exposure from cooked rice grain ingestion and its potential health risks to humans from total and bioavailable forms analysis
Food Chemistry
-
Tập 235
- Trang 203-211
- 2017
S.M. Praveena
,
N.A. Omar
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
A novel high-throughput hyperspectral scanner and analytical methods for predicting maize kernel composition and physical traits
Food Chemistry
-
Tập 391
- Trang 133264
- 2022
Jose I. Varela
,
Nathan D. Miller
,
Valentina Infante
,
Shawn M. Kaeppler
,
Natalia de Leon
,
Edgar P. Spalding
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 18,178
1
2
3
4
5
6
10