Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Scholar Hub
/
Danh sách tạp chí
/
Food Bioscience
/
Đi đến tạp chí
Food Bioscience
ISSN:
2212-4306
E-ISSN:
2212-4292
Quốc gia:
Anh Quốc
Cơ quản chủ quản:
Elsevier
,
Elsevier BV
Lĩnh vực:
Biochemistry
Food Science
Báo lỗi
Các bài báo tiêu biểu
The effect of plasticizers on the functional properties of biodegradable gelatin-based film: A review
Tập 24
- Trang 111-119
- 2018
N. Suderman
,
M. I. N. Isa
,
Norizah Mhd Sarbon
203
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effects of UV-B radiation on phenolic accumulation, antioxidant activity and physiological changes in wheat (Triticum aestivum L.) seedlings
Tập 30
- Trang 100409
- 2019
Zhijie Chen
,
Yan Ma
,
Yan Weng
,
Runqiang Yang
,
Zhenxin Gu
,
Pei Wang
41
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Citrus aurantiifolia (Christm) Swingle: Biological potential and safety profile of essential oils from leaves and fruit peels
Tập 40
- Trang 100905
- 2021
Patrícia Weimer
,
Josué Guilherme Lisbôa Moura
,
Vanessa Mossmann
,
Mônica Luiza Immig
,
Juliana de Castilhos
,
Rochele Cassanta Rossi
39
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Changes and correlation of microorganism and flavor substances during persimmon vinegar fermentation
Tập 46
- Trang 101565
- 2022
Dahong Wang
,
Meng-Yang Wang
,
Luwei Cao
,
Li Wang
,
Jianrui Sun
,
Jiangfeng Yuan
,
Shaobin Gu
26
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The starch-polyphenol inclusion complex: Preparation, characterization and digestion
Tập 53
- Trang 102655
- 2023
Nan Deng
,
Xiaofang Bian
,
Shunjing Luo
,
Chengmei Liu
,
Xiuting Hu
24
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Correlation between color parameters and bioactive compound content during cocoa seed transformation under controlled process conditions
Tập 53
- Trang 102526
- 2023
Lili Dahiana Becerra
,
María Ximena Quintanilla-Carvajal
,
Sebastián Escobar
,
Ruth Y. Ruiz
15
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Comparative analysis of spray-drying microencapsulation of Lacticaseibacillus casei in synbiotic legume-based beverages
Tập 50
- Trang 102139
- 2022
Smriti Chaturvedi
,
Snehasis Chakraborty
9
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Toxic effect of plasma and ultrasound activated cashew apple juice in Artemia salina nauplii
Tập 53
- Trang 102590
- 2023
Thaiz Batista Azevedo Rangel Miguel
,
Luiza Michelly Gonçalves Lima
,
Sergimar Kennedy de Paiva Pinheiro
,
Emilio de Castro Miguel
,
Fabiano André Narciso Fernandes
,
Sueli Rodrigues
3
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of processing on protein degradation and quality of emulsion sausages
Tập 37
- Trang 100685
- 2020
Ning Zhu
,
Shun-liang Zhang
,
Bing Zhao
,
Qian-rong Wu
,
Hui-min Zhou
,
Su Li
,
Chao Qu
,
Ai-dong Sun
,
Xiao-ling Qiao
0
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Improvement of solubility, emulsification property and stability of potato protein by pH-shifting combined with microwave treatment and interaction with pectin
Tập 56
- Trang 103301
- 2023
Wenxin Han
,
Wenli Shi
,
Deming Gong
,
Guowen Zhang
0
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Xem tất cả bài báo
Các tạp chí khác
Tạp chí Nhi khoa
Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering
Journal of International Economics and Management
Tạp chí Nghiên cứu Y học
Tạp chí Khoa học Đại học Đông Á
Nuclear Science and Technology
Tạp chí Phẫu thuật Tim mạch và Lồng ngực Việt Nam
Vietnam Journal of Mechanics
Dalat University Journal of Science
Tạp chí Y học Việt Nam