thumbnail

Nutrition Research

SCOPUS (1981-2023)SCIE-ISI

  0271-5317

 

 

Cơ quản chủ quản:  PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD , Elsevier Inc.

Lĩnh vực:
Endocrinology, Diabetes and MetabolismEndocrinologyNutrition and Dietetics

Các bài báo tiêu biểu

Chemopreventive effect of dietary polyphenols in colorectal cancer cell lines
Tập 31 Số 2 - Trang 77-87 - 2011
João R. Araújo, Pedro Gonçalves, Fátima Martel
Tualang honey has higher phenolic content and greater radical scavenging activity compared with other honey sources
Tập 31 Số 4 - Trang 322-325 - 2011
R. Krishna Kishore, Ahmad Sukari Halim, Nurul Syazana Mohamad Shah, K. N. S. Sirajudeen
Colostrum and its benefits: a review
Tập 22 Số 6 - Trang 755-767 - 2002
Florence O. Uruakpa, M.A.H. Ismond, E.N.T. Akobundu
A high ratio of dietary n-6/n-3 polyunsaturated fatty acids is associated with increased risk of prostate cancer
Tập 31 Số 1 - Trang 1-8 - 2011
Christina D. Williams, Brian Whitley, Cathrine Hoyo, Delores J. Grant, Jared Iraggi, Kathryn A. Newman, Leah Gerber, Loretta Taylor, Madeline G. McKeever, Stephen J. Freedland
Studies on the influence of dietary spices on food transit time in experimental rats
Tập 21 Số 9 - Trang 1309-1314 - 2001
Kalpana Platel, Krishnapura Srinivasan
Whey protein ingestion in elderly persons results in greater muscle protein accrual than ingestion of its constituent essential amino acid content
Tập 28 Số 10 - Trang 651-658 - 2008
Christos S. Katsanos, David L. Chinkes, Douglas Paddon‐Jones, Xiaojun Zhang, Asle Aarsland, Robert R. Wolfe
Garlic inhibits free radical generation and augments antioxidant enzyme activity in vascular endothelial cells
Tập 18 Số 1 - Trang 61-70 - 1998
Zhengyu Wei, Benjamin H.S. Lau
In vivo effects of dietary sorghum tannins on rabbit digestive enzymes and mineral absorption
Tập 21 Số 10 - Trang 1393-1401 - 2001
Mohamed Al-Mamary, Al-Habori Molham, Abdulwali Al-Aghbari, Abdulkarim Al-Obeidi
Effect of an odor-modified garlic preparation on blood lipids
Tập 7 Số 2 - Trang 139-149 - 1987
Benjamin H.S. Lau, Fred Lam, Rebekah Wang-Cheng