thumbnail

Meat Science

  0309-1740

 

 

Cơ quản chủ quản:  ELSEVIER SCI LTD , Elsevier BV

Lĩnh vực:
Food Science

Phân tích ảnh hưởng

Thông tin về tạp chí

 

Các bài báo tiêu biểu

Detection of adulteration in mutton using digital images in time domain combined with deep learning algorithm
Tập 192 - Trang 108850 - 2022
Yaoxin Zhang, Minchong Zheng, Rongguang Zhu, Rong Ma
Listeria monocytogenes inactivation in deboned dry-cured hams by high pressure processing
Tập 160 - Trang 107960 - 2020
Aida Pérez-Baltar, Alejandro Serrano, Raquel Montiel, Margarita Medina
Identification of lactic acid bacteria involved in the spoilage of pasteurized “foie gras” products
Tập 85 - Trang 467-471 - 2010
S. Matamoros, S. André, I. Hue, H. Prévost, M.F. Pilet
Fat deposition, fatty acid composition and meat quality: A review
Tập 78 Số 4 - Trang 343-358 - 2008
J. D. Wood, M. Enser, A.V. Fisher, G.R. Nute, P R Sheard, R.I. Richardson, S.I. Hughes, FM Whittington
Distribution of volatile branched-chain fatty acids in various lamb tissues
Tập 31 Số 4 - Trang 411-421 - 1992
Charlotte Brennand, R.C. Lindsay
Age and nutrition influence the concentrations of three branched chain fatty acids in sheep fat from Australian abattoirs
Tập 86 - Trang 594-599 - 2010
P.J. Watkins, G. Rose, L. Salvatore, D. Allen, D. Tucman, R.D. Warner, F.R. Dunshea, D.W. Pethick
Amorphous cellulose gel as a fat substitute in fermented sausages
Tập 90 Số 1 - Trang 36-42 - 2012
Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Bibiana Alves dos Santos, Róger Wagner, Nelcindo Nascimento Terra, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
Is it possible to produce a low-fat burger with a healthy n − 6/n − 3 PUFA ratio without affecting the technological and sensory properties?
Tập 130 - Trang 16-25 - 2017
Rosane Teresinha Heck, Raquel Guidetti Vendruscolo, Mariana de Araújo Etchepare, Alexandre José Cichoski, Cristiano Menezes, Juliano Smanioto Barin, José M. Lorenzo, Róger Wagner, Paulo Cezar Bastianello Campagnol
Pineapple by-product and canola oil as partial fat replacers in low-fat beef burger: Effects on oxidative stability, cholesterol content and fatty acid profile
Tập 115 - Trang 9-15 - 2016
Miriam Mabel Selani, Giovanna A.N. Shirado, Gregório B. Margiotta, Mariana Lamy Rasera, Amanda C. Marabesi, Sônia Maria de Stéfano Piedade, Carmen J. Contreras‐Castillo, Solange Guidolin Canniatti‐Brazaca