thumbnail

Meat Science

  0309-1740

 

 

Cơ quản chủ quản:  ELSEVIER SCI LTD , Elsevier BV

Lĩnh vực:
Food Science

Phân tích ảnh hưởng

Thông tin về tạp chí

 

Các bài báo tiêu biểu

Evidence for post-mortem m-calpain autolysis in porcine muscle
Tập 80 - Trang 761-764 - 2008
Luigi Pomponio, René Lametsch, Anders H. Karlsson, Leonardo Nanni Costa, Alberto Grossi, Per Ertbjerg
The effect of grazing saltbush with a barley supplement on the carcass and eating quality of sheepmeat
Tập 79 - Trang 344-354 - 2008
K.L. Pearce, H.C. Norman, M. Wilmot, A. Rintoul, D.W. Pethick, D.G. Masters
Factors associated with tenderness in young beef
Tập 20 - Trang 281-291 - 1987
S.C. Seideman, M. Koohmaraie
Using dual energy X-ray absorptiometry to estimate commercial cut weights at abattoir chain-speed
Tập 173 - Trang 108400 - 2021
G.E. Gardner, F. Anderson, C. Smith, A. Williams
Carcass performance and meat mineral content in Balouchi lamb fed pistachio by-products
Tập 92 - Trang 157-159 - 2012
M.A. Norouzian, S.E. Ghiasi
Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milk
Tập 91 - Trang 277-283 - 2012
Ceferina Vieira, Ana Fernández-Diez, Javier Mateo, Raul Bodas, Sergio Soto, Teresa Manso
Biochemical activities of Brochothrix thermosphacta
Tập 90 - Trang 410-413 - 2012
Agnieszka Nowak, Malgorzata Piotrowska
The effect of lamb carcase weight and GR depth on the production of value-added cuts – A short communication
Tập 131 - Trang 139-141 - 2017
Stephanie M. Fowler, Jordan M. Hoban, Remy van de Ven, Graham Gardner, David W. Pethick, David L. Hopkins
Reduction in microbial load on buffalo meat by hot water dip treatment
Tập 48 - Trang 149-157 - 1998
N.M. Sachindra, P.Z. Sakhare, D.Narasimha Rao