thumbnail

Meat Science

  0309-1740

 

 

Cơ quản chủ quản:  ELSEVIER SCI LTD , Elsevier BV

Lĩnh vực:
Food Science

Các bài báo tiêu biểu

Fat deposition, fatty acid composition and meat quality: A review
Tập 78 Số 4 - Trang 343-358 - 2008
J. D. Wood, M. Enser, A.V. Fisher, G.R. Nute, P R Sheard, R.I. Richardson, S.I. Hughes, FM Whittington
Effects of fatty acids on meat quality: a review
Tập 66 Số 1 - Trang 21-32 - 2004
J. D. Wood, R.I. Richardson, G.R. Nute, A.V. Fisher, M. M. Campo, Eleni Kasapidou, P R Sheard, M. Enser
Mechanisms of water-holding capacity of meat: The role of postmortem biochemical and structural changes
Tập 71 Số 1 - Trang 194-204 - 2005
E. Huff‐Lonergan, Steven M. Lonergan
Effects of heat on meat proteins – Implications on structure and quality of meat products
Tập 70 Số 3 - Trang 493-508 - 2005
Eva Tornberg
Antimicrobial food packaging in meat industry
Tập 62 Số 3 - Trang 373-380 - 2002
S. Quintavalla, L. Vicini
Red meat consumption: An overview of the risks and benefits
Tập 84 Số 1 - Trang 1-13 - 2010
Alison J. Yeates, Emeir M. McSorley, Geraldine J. Cuskelly, B.W. Moss, Julie Wallace, Maxine P. Bonham, Anna M Fearon
Lipid stability in meat and meat products
Tập 49 - Trang S73-S86 - 1998
P.A. Morrissey, P. J. A. Sheehy, Karen Galvin, Joe P. Kerry, D J Buckley
Fatty acid content and composition of UK beef and lamb muscle in relation to production system and implications for human nutrition
Tập 49 Số 3 - Trang 329-341 - 1998
M. Enser, KG Hallett, Beth L. Hewett, G.A.J. Fursey, J. D. Wood, G. Harrington
A structural approach to understanding the interactions between colour, water-holding capacity and tenderness
Tập 98 Số 3 - Trang 520-532 - 2014
Joanne Hughes, Sofia K. Øiseth, Peter P. Purslow, Robyn D. Warner
Active and intelligent packaging systems for a modern society
Tập 98 Số 3 - Trang 404-419 - 2014
C.E. Realini, Begonya Marcos