Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Critical overview of the use of plant antioxidants in the meat industry: Opportunities, innovative applications and future perspectives
Tập 181 - Trang 108610 - 2021
Detection of adulteration in mutton using digital images in time domain combined with deep learning algorithm
Tập 192 - Trang 108850 - 2022
Listeria monocytogenes inactivation in deboned dry-cured hams by high pressure processing
Tập 160 - Trang 107960 - 2020
Identification of lactic acid bacteria involved in the spoilage of pasteurized “foie gras” products
Tập 85 - Trang 467-471 - 2010
Fat deposition, fatty acid composition and meat quality: A review
Tập 78 Số 4 - Trang 343-358 - 2008
Distribution of volatile branched-chain fatty acids in various lamb tissues
Tập 31 Số 4 - Trang 411-421 - 1992
Age and nutrition influence the concentrations of three branched chain fatty acids in sheep fat from Australian abattoirs
Tập 86 - Trang 594-599 - 2010