Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Meat Science
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Some recent advances and future priorities in research for the meat industry
Meat Science
-
Tập 49
- Trang S1-S16
- 1998
P.V. Tarrant
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Generation of flavour compounds in fermented sausages—the influence of curing ingredients, Staphylococcus starter culture and ripening time
Meat Science
-
Tập 66
- Trang 675-687
- 2004
Pelle Thonning Olesen
,
Anne Strunge Meyer
,
Louise Heller Stahnke
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
On-line determination and control of fat content in batches of beef trimmings by NIR imaging spectroscopy
Meat Science
-
Tập 89
- Trang 317-324
- 2011
J.P. Wold
,
M. O'Farrell
,
M. Høy
,
J. Tschudi
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Chemical equilibrium of minced turkey meat in organic acid solutions
Meat Science
-
Tập 75
- Trang 308-314
- 2007
T. Goli
,
P. Abi Nakhoul
,
N. Zakhia-Rozis
,
G. Trystram
,
P. Bohuon
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Breaking strength of dry fermented sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) and physico-chemical characteristics
Meat Science
-
Tập 77
- Trang 331-338
- 2007
A.M. Herrero
,
J.A. Ordóñez
,
Romero de Avila
,
B. Herranz
,
L. de la Hoz
,
M.I. Cambero
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Identification and quantification of turkey meat adulteration in fresh, frozen-thawed and cooked minced beef by FT-NIR spectroscopy and chemometrics
Meat Science
-
Tập 121
- Trang 175-181
- 2016
Cristina Alamprese
,
José Manuel Amigo
,
Ernestina Casiraghi
,
Søren Balling Engelsen
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Molecular and technological characterization of Staphylococcus xylosus isolated from naturally fermented Italian sausages by RAPD, Rep-PCR and Sau-PCR analysis
Meat Science
-
Tập 74
- Trang 281-288
- 2006
Lucilla Iacumin
,
Giuseppe Comi
,
Carlo Cantoni
,
Luca Cocolin
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Meat packaging solutions to current industry challenges: A review
Meat Science
-
Tập 144
- Trang 159-168
- 2018
Benjamin W.B. Holman
,
Joseph P. Kerry
,
David L. Hopkins
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effects of early-postmortem glycolytic rate on beef tenderness
Meat Science
-
Tập 21
- Trang 241-248
- 1987
B.B. Marsh
,
T.P. Ringkob
,
R.L. Russell
,
D.R. Swartz
,
L.A. Pagel
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics
Meat Science
-
Tập 91
- Trang 374-377
- 2012
Joanna Stadnik
,
Zbigniew J. Dolatowski
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 4,103
1
2
3
4
5
6
10