thumbnail

Journal of Food Engineering

  0260-8774

 

 

Cơ quản chủ quản:  ELSEVIER SCI LTD , Elsevier Ltd.

Lĩnh vực:
Food Science

Phân tích ảnh hưởng

Thông tin về tạp chí

 

Các bài báo tiêu biểu

The determination of sorption isotherm and the isosteric heats of sorption for potatoes
Tập 35 Số 3 - Trang 267-280 - 1998
C. P. McLaughlin, T.R.A. Magee
Comparison of regression methods for fitting the GAB model to the moisture isotherms of some dried fruit and vegetables
Tập 13 Số 2 - Trang 115-133 - 1991
Christine M. Samaniego‐Esguerra, I. F. Boag, Gordon L. Robertson
Thermodynamic properties of moisture sorption of potato
Tập 60 Số 2 - Trang 157-165 - 2003
W.A.M. McMinn, T.R.A. Magee
Net isosteric heat of sorption in dried fruits
Tập 14 Số 4 - Trang 327-335 - 1991
E. Tsami
Molecular thermodynamics modeling of equilibrium moisture in foods
Tập 103 - Trang 103-114 - 2011
V.R. Vasquez, A. Braganza, C.J. Coronella
Physical properties and stability of quercetin loaded niosomes: Stabilizing effects of phytosterol and polyethylene glycol in orange juice model
Tập 296 - Trang 110463 - 2021
Neda Elmi, Babak Ghanbarzadeh, Ali Ayaseh, Samar Sahraee, Maryam Khakbaz Heshmati, Mohammadyar Hoseini, Akram Pezeshki
Fouling characterization of camel milk with comparison to bovine milk
Tập 285 - Trang 110085 - 2020
Bruce Yizhe Zhang, Shihan Xu, Jorge Augusto Villalobos-Santeli, Jen-Yi Huang
Effect of liquid nitrogen pretreatments on osmotic dehydration of blueberries
Tập 116 Số 1 - Trang 202-212 - 2013
Mouna Ketata, Yves Desjardins, Cristina Ratti
Single and interactive effects of process variables on microwave-assisted and conventional extractions of antioxidants from vegetable solid wastes
Tập 120 - Trang 135-145 - 2014
Antonietta Baiano, Luisa Bevilacqua, Carmela Terracone, Francesco Contò, Matteo Alessandro Del Nobile