Journal of Food Engineering
0260-8774
Cơ quản chủ quản: ELSEVIER SCI LTD , Elsevier Ltd.
Lĩnh vực:
Food Science
Các bài báo tiêu biểu
Techniques for extraction of bioactive compounds from plant materials: A review
Tập 117 Số 4 - Trang 426-436 - 2013
Comparison of extracts prepared from plant by-products using different solvents and extraction time
Tập 71 Số 2 - Trang 214-222 - 2005
A simple digital imaging method for measuring and analyzing color of food surfaces
Tập 61 Số 1 - Trang 137-142 - 2004
Implication of glass transition for the drying and stability of dried foods
Tập 40 Số 1-2 - Trang 71-79 - 1999
Mathematical modelling of solar drying of apricots in thin layers
Tập 55 Số 3 - Trang 209-216 - 2002
Degradation kinetics of anthocyanins in blackberry juice and concentrate
Tập 82 Số 3 - Trang 271-275 - 2007
Plasticizer effect on mechanical properties of β-lactoglobulin films
Tập 50 Số 3 - Trang 149-155 - 2001
Characterization and antimicrobial activity studies of polypropylene films with carvacrol and thymol for active packaging
Tập 109 Số 3 - Trang 513-519 - 2012