Journal of Food Engineering
0260-8774
Cơ quản chủ quản: ELSEVIER SCI LTD , Elsevier Ltd.
Lĩnh vực:
Food Science
Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Effects of high oil compositions and printing parameters on food paste properties and printability in a 3D printing food processing model
Tập 288 - Trang 110135 - 2021
The determination of sorption isotherm and the isosteric heats of sorption for potatoes
Tập 35 Số 3 - Trang 267-280 - 1998
Comparison of regression methods for fitting the GAB model to the moisture isotherms of some dried fruit and vegetables
Tập 13 Số 2 - Trang 115-133 - 1991
Physical properties and stability of quercetin loaded niosomes: Stabilizing effects of phytosterol and polyethylene glycol in orange juice model
Tập 296 - Trang 110463 - 2021
Effect of liquid nitrogen pretreatments on osmotic dehydration of blueberries
Tập 116 Số 1 - Trang 202-212 - 2013