Food Research International
0963-9969
Cơ quản chủ quản: Elsevier , Elsevier Ltd.
Lĩnh vực:
Food Science
Phân tích ảnh hưởng
Thông tin về tạp chí
Các bài báo tiêu biểu
Comprehensive profiling of phenolic compounds by HPLC-DAD-ESI-QTOF-MS/MS to reveal their location and form of presence in different sorghum grain genotypes
Tập 137 - Trang 109671 - 2020
Assessment of verbascoside absorption in human colonic tissues using the Ussing chamber model
Tập 54 - Trang 132-138 - 2013
Composition and stability of olive oil following partial crystallization
Tập 42 - Trang 826-831 - 2009
A comparison between the physico-chemical properties of tuber and cereal starches
Tập 42 Số 8 - Trang 976-982 - 2009
Physical properties of tapioca-starch edible films: Influence of filmmaking and potassium sorbate
Tập 40 Số 2 - Trang 257-265 - 2007
One-step global parameter estimation of kinetic inactivation parameters for Bacillus sporothermodurans spores under static and dynamic thermal processes
Tập 89 - Trang 614-619 - 2016
Effect of composition on the rheological properties of tomato thin pulp
Tập 29 - Trang 175-179 - 1996
In vitro bioaccessibility of novel low-crystallinity phytosterol nanoparticles in non-fat and regular-fat foods
Tập 123 - Trang 27-35 - 2019