Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Quality and Preference
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Tastiness of meat and plant protein foods are associated with political partisanship and may be influenced by partisan messaging
Food Quality and Preference
-
Tập 112
- Trang 105039
- 2023
Jonathan C. Kershaw
,
Alissa A. Nolden
,
Adam R. Brown
,
Tara Hites
,
Laura K. Jefferies
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The effect of genotypical and phenotypical variation in taste sensitivity on liking of ice cream and dietary fat intake
Food Quality and Preference
-
Tập 55
- Trang 79-90
- 2017
Yuchi Shen
,
Orla B. Kennedy
,
Lisa Methven
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Supplementing hedonic and sensory consumer research on beer with cognitive and emotional measures, and additional insights via consumer segmentation
Food Quality and Preference
-
Tập 73
- Trang 117-134
- 2019
Sara R. Jaeger
,
YiXun Xia
,
Marie Le Blond
,
Michelle K. Beresford
,
Duncan I. Hedderley
,
Armand V. Cardello
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
An L-PLS preference cluster analysis on French consumer hedonics to fresh tomatoes
Food Quality and Preference
-
Tập 17
- Trang 243-256
- 2006
Dave Plaehn
,
David S. Lundahl
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
A comparison of serial monadic and attribute-by-attribute protocols for simple descriptive analysis with untrained judges
Food Quality and Preference
-
Tập 18
- Trang 440-449
- 2007
Rie Ishii
,
Hyung-Kyung Chang
,
Michael O’Mahony
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Emotions before and after a meal in a natural eating situation
Food Quality and Preference
-
Tập 65
- Trang 191-193
- 2018
Agnes Giboreau
,
Herbert L. Meiselman
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Development of a sensory tool to assess overall liking for the fatty, salty and sweet sensations
Food Quality and Preference
-
Tập 48
- Trang 23-32
- 2016
Christine Urbano
,
Amélie Deglaire
,
Elodie Cartier-Lange
,
Virginie Herbreteau
,
Sylvie Cordelle
,
Pascal Schlich
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Understanding older people perceptions about desserts using word association and sorting task methodologies
Food Quality and Preference
-
Tập 96
- Trang 104423
- 2022
Natalia Riquelme
,
Paz Robert
,
Carla Arancibia
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Just a matter of taste? Understanding rationalizations for dairy consumption and their associations with sensory expectations of plant-based milk alternatives
Food Quality and Preference
-
Tập 104
- Trang 104745
- 2023
Elizabeth S. Collier
,
Kathryn L. Harris
,
Marcus Bendtsen
,
Cecilia Norman
,
Jun Niimi
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
The item-by-use (IBU) method for measuring perceived situational appropriateness: A methodological characterisation using CATA questions
Food Quality and Preference
-
Tập 78
- Trang 103724
- 2019
Sara R. Jaeger
,
Pui-Yee Lee
,
David Jin
,
Sok L. Chheang
,
Edgar Rojas-Rivas
,
Gastón Ares
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 1,801
1
2
3
4
5
6
10