thumbnail

Food Hydrocolloids

  0268-005X

 

 

Cơ quản chủ quản:  ELSEVIER SCI LTD , Elsevier

Lĩnh vực:
Chemistry (miscellaneous)Chemical Engineering (miscellaneous)Food Science

Các bài báo tiêu biểu

Functional and bioactive properties of collagen and gelatin from alternative sources: A review
Tập 25 Số 8 - Trang 1813-1827 - 2011
M.C. Gómez‐Guillén, Begoña Giménez, M.E. López‐Caballero, P. Montero
Hydrocolloids as emulsifiers and emulsion stabilizers
Tập 23 Số 6 - Trang 1473-1482 - 2009
Eric Dickinson
Physical properties and antioxidant activity of an active film from chitosan incorporated with green tea extract
Tập 24 Số 8 - Trang 770-775 - 2010
Ubonrat Siripatrawan, Bruce Harte
Antibacterial activity of chitin, chitosan and its oligomers prepared from shrimp shell waste
Tập 29 Số 1 - Trang 48-56 - 2012
M.S. Benhabiles, Rym Salah-Tazdaït, H. Lounici, Nadjib Drouiche, Mattheus F.A. Goosen, Nabil Mameri
Effects of ultrasound on structural and physical properties of soy protein isolate (SPI) dispersions
Tập 30 Số 2 - Trang 647-655 - 2013
Hao Hu, Jiahui Wu, Eunice C.Y. Li‐Chan, Le Zhu, Zhang Fang, Xiaoyun Xu, Gang Fan, Lufeng Wang, Xingjian Huang, Siyi Pan
Structural and functional characterization of kidney bean and field pea protein isolates: A comparative study
Tập 43 - Trang 679-689 - 2015
Khetan Shevkani, Narpinder Singh, Amritpal Kaur, Jai Chand Rana
Hydrocolloids in emulsions: particle size distribution and interfacial activity
Tập 15 Số 4-6 - Trang 533-542 - 2001
Xiaonan Huang, Yukio Kakuda, Steve W. Cui