thumbnail

Food Additives and Contaminants

SCOPUS (1984-2014,2018,2020-2023)

  0265-203X

  1464-5122

  Anh Quốc

Cơ quản chủ quản:  Taylor and Francis Ltd.

Lĩnh vực:
ToxicologyFood ScienceChemistry (miscellaneous)Health, Toxicology and MutagenesisPublic Health, Environmental and Occupational Health

Các bài báo tiêu biểu

Effects of caffeine on human health
Tập 20 Số 1 - Trang 1-30 - 2003
P. S. Nawrot, Scott A. Jordan, Jo‐Ann Eastwood, Joel Rotstein, A Hugenholtz, Mark Feeley
Naturally occurring oestrogens in foods—A review
Tập 2 Số 2 - Trang 73-106 - 1985
K.R. Price, G. R. Fenwick
Exposure of populations to dioxins and related compounds
Tập 17 Số 4 - Trang 241-259 - 2000
A.K.D. Liem, Peter Fürst, Christoffer Rappe
Survey of bisphenol A and bisphenol F in canned foods
Tập 19 Số 8 - Trang 796-802 - 2002
Anne Goodson, W. Summerfield, Ian Cooper
Changes in the content of health-promoting compounds and antioxidant activity of broccoli after domestic processing
Tập 23 Số 11 - Trang 1088-1098 - 2006
Anna Gliszczyńska‐Świgło, Ewa Ciska, Katarzyna Pawlak‐Lemańska, J Chmielewski, Tomasz Borkowski, Bożena Tyrakowska
Presence and concentrations of theFusarium-related mycotoxins beauvericin, enniatins and moniliformin in finnish grain samples
Tập 21 Số 8 - Trang 794-802 - 2004
Marika Jestoi, Mervi Rokka, Tapani Yli‐Mattila, Päivi Parikka, Aldo Rizzo, Kimmo Peltonen
Structural characterization of metabolites after the microbial degradation of type A trichothecenes by the bacterial strain BBSH 797
Tập 19 Số 4 - Trang 379-386 - 2002
Elisabeth Fuchs, Eva Binder, D. Heidler, Rudolf Krska
Bisphenol A in canned foods in New Zealand: An exposure assessment
Tập 22 Số 1 - Trang 65-72 - 2005
Barbara Thomson, Peter Grounds
Removal of common Fusarium toxins in vitro by strains of Lactobacillus and Propionibacterium
Tập 19 Số 7 - Trang 680-686 - 2002
Hani El‐Nezami, Angeliki Chrevatidis, Seppo Auriola, Seppo Salminen, Hannu Mykkänen