thumbnail

The American Journal of Clinical Nutrition

  0002-9165

 

 

Cơ quản chủ quản:  American Society for Nutrition , ELSEVIER SCIENCE INC

Lĩnh vực:
Nutrition and DieteticsMedicine (miscellaneous)

Các bài báo tiêu biểu

Polyphenols: food sources and bioavailability
Tập 79 Số 5 - Trang 727-747 - 2004
Claudine Manach, Augustin Scalbert, Christine Morand, Lydie Combaret, Liliana Jiménez
Glycemic index of foods: a physiological basis for carbohydrate exchange
Tập 34 Số 3 - Trang 362-366 - 1981
David J.A. Jenkins, Thomas M.S. Wolever, R H Taylor, Helen M. Barker, H Fielden, Jocelyn M. Baldwin, A C Bowling, Heike Newman, Alexandra L. Jenkins, D V Goff
Decreased bioavailability of vitamin D in obesity
Tập 72 Số 3 - Trang 690-693 - 2000
Jacobo Wortsman, Lois Y. Matsuoka, Tai C. Chen, Z.X. Lu, Michael F. Holick
Poverty and obesity: the role of energy density and energy costs
Tập 79 Số 1 - Trang 6-16 - 2004
Adam Drewnowski, S. E. Specter
n−3 Polyunsaturated fatty acids, inflammation, and inflammatory diseases
Tập 83 Số 6 - Trang 1505S-1519S - 2006
Philip C. Calder
Estimation of optimal serum concentrations of 25-hydroxyvitamin D for multiple health outcomes
Tập 84 Số 1 - Trang 18-28 - 2006
Heike A. Bischoff‐Ferrari, Edward L. Giovannucci, Walter C. Willett, Thomas Dietrich, Bess Dawson‐Hughes
Lipid peroxidation: its mechanism, measurement, and significance
Tập 57 Số 5 - Trang 715S-725S - 1993
Barry Halliwell, S Chirico
Global prevalence and trends of overweight and obesity among preschool children
Tập 92 Số 5 - Trang 1257-1264 - 2010
Mercedes de Onís, Monika Blössner, Elaine Borghi
Waist circumference and not body mass index explains obesity-related health risk
Tập 79 Số 3 - Trang 379-384 - 2004
Ian Janssen, Peter T. Katzmarzyk, Robert Ross
Polyphenols and disease risk in epidemiologic studies
Tập 81 Số 1 - Trang 317S-325S - 2005
Ilja C.W. Arts, P.C.H. Hollman