Nutrition Reviews

SCOPUS (1942-2023)SCIE-ISI

  0029-6643

  1753-4887

  Mỹ

Cơ quản chủ quản:  Oxford University Press , OXFORD UNIV PRESS INC

Lĩnh vực:
Nutrition and DieteticsMedicine (miscellaneous)

Các bài báo tiêu biểu

Polyphenols: Chemistry, Dietary Sources, Metabolism, and Nutritional Significance
Tập 56 Số 11 - Trang 317-333
Laura Bravo
Global nutrition transition and the pandemic of obesity in developing countries
Tập 70 Số 1 - Trang 3-21 - 2012
Barry M. Popkin, Linda S. Adair, Shu Wen Ng
Health benefits of dietary fiber
Tập 67 Số 4 - Trang 188-205 - 2009
James W. Anderson, Pat Baird, Richard H. Davis, Stefanie P. Ferreri, Mary Knudtson, Ashraf Koraym, Valerie Waters, Christine L. Williams
The Nutrition Transition: New Trends in the Global Diet
Tập 55 Số 2 - Trang 31-43
Adam Drewnowski, Carlos Augusto Monteiro
Free Radicals and Antioxidants: A Personal View
Tập 52 Số 8 - Trang 253-265
Barry Halliwell
The Nutrition Transition in Low-Income Countries: An Emerging Crisis
Tập 52 Số 9 - Trang 285-298
Barry M. Popkin
Defining the human microbiome
Tập 70 - Trang S38-S44 - 2012
Luke K. Ursell, Jessica L. Metcalf, Laura Wegener Parfrey, Rob Knight
Water, hydration, and health
Tập 68 Số 8 - Trang 439-458 - 2010
Barry M. Popkin, Kristen E. D’Anci, Irwin H. Rosenberg
Nutrition and brain development in early life
Tập 72 Số 4 - Trang 267-284 - 2014
Elizabeth L. Prado, Kathryn G. Dewey
Obesity, diets, and social inequalities
Tập 67 - Trang S36-S39 - 2009
Adam Drewnowski