Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
International Dairy Journal
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Evaluation of a direct epifluorescent filter technique (DEFT) for the enumeration of bacterial spores in raw milk
International Dairy Journal
-
Tập 1
- Trang 253-261
- 1991
Lynn Moran
,
M.T. Rowe
,
A. Gilmour
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
On the incidence of osteoporosis in relation to the calcium intake with milk and milk products
International Dairy Journal
-
Tập 1
- Trang 77-82
- 1991
E. Renner
,
G. Knie
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Peptidase activity of four yeast species frequently encountered in dairy products—comparison with several dairy bacteria
International Dairy Journal
-
Tập 12
- Trang 853-861
- 2002
Nathalie Klein
,
Athéna Zourari
,
Sylvie Lortal
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Pathways for -ketoglutarate formation by Lactococcus lactis and their role in amino acid catabolism
International Dairy Journal
-
Tập 15
- Trang 759-770
- 2005
C. Tanous
,
A. Gori
,
L. Rijnen
,
E. Chambellon
,
M. Yvon
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of microfiltration of milk on plasmin activity
International Dairy Journal
-
Tập 21
- Trang 193-197
- 2011
Terhi Aaltonen
,
Pia Ollikainen
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Valorization of by-products from ovine cheese manufacture: clarification by thermocalcic precipitation/microfiltration before ultrafiltration
International Dairy Journal
-
Tập 12
- Trang 773-783
- 2002
Carlos D Pereira
,
Olga Diaz
,
Angel Cobos
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
PCR–DGGE as a tool for characterizing dominant microbial populations in the Spanish blue-veined Cabrales cheese
International Dairy Journal
-
Tập 16 Số 10
- Trang 1205-1210
- 2006
Ana Belén Flórez
,
Baltasar Mayo
54
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
An application of PCR-DGGE analysis to profile the yeast populations in raw milk
International Dairy Journal
-
Tập 12 Số 5
- Trang 407-411
- 2002
Luca Cocolin
,
D. Aggio
,
Marisa Manzano
,
C. Cantoni
,
Giuseppe Comi
164
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Lipolysis in cheese made from raw, pasteurized or high-pressure-treated goats’ milk
International Dairy Journal
-
Tập 11
- Trang 175-179
- 2001
Martı́ı́n Buffa
,
Buenaventura Guamis
,
Marta Pavia
,
Antonio J. Trujillo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Cows milk protein genotypes: quality and stability of raw milk, pasteurized milk and fermented milk
International Dairy Journal
-
Tập 9
- Trang 399-400
- 1999
G.E Vegarud
,
T Langsrud
,
M.J Brovold
,
T.G Devold
,
B.O Henriksen
,
J Oyaas
,
P Alestrom
,
S Lien
,
T Steine
,
S Rogne
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 2,090
1
2
3
4
5
6
10