Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
International Dairy Journal
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Lipolysis in cheese made from raw, pasteurized or high-pressure-treated goats’ milk
International Dairy Journal
-
Tập 11
- Trang 175-179
- 2001
Martı́ı́n Buffa
,
Buenaventura Guamis
,
Marta Pavia
,
Antonio J. Trujillo
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Cows milk protein genotypes: quality and stability of raw milk, pasteurized milk and fermented milk
International Dairy Journal
-
Tập 9
- Trang 399-400
- 1999
G.E Vegarud
,
T Langsrud
,
M.J Brovold
,
T.G Devold
,
B.O Henriksen
,
J Oyaas
,
P Alestrom
,
S Lien
,
T Steine
,
S Rogne
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Influence of lamb rennet paste on composition and proteolysis during ripening of Pecorino foggiano cheese
International Dairy Journal
-
Tập 17
- Trang 535-546
- 2007
Antonella Santillo
,
Mariangela Caroprese
,
Rosaria Marino
,
Antonio Muscio
,
Agostino Sevi
,
Marzia Albenzio
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Surface active and emulsifying properties of casein micelles compared to those of sodium caseinate
International Dairy Journal
-
Tập 9
- Trang 411-412
- 1999
Jean-Luc Courthaudon
,
Jean-Michel Girardet
,
Sabine Campagne
,
Louis-Marie Rouhier
,
Sylvie Campagna
,
Guy Linden
,
Denis Lorient
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Heat-induced aggregation of β-lactoglobulin studied by dynamic light scattering
International Dairy Journal
-
Tập 6
- Trang 343-357
- 1996
Ulla M. Elofsson
,
Petr Dejmek
,
Marie A. Paulsson
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Effect of genetic polymorphisms on the susceptibility of β-casein to calcium precipitation and stabilizing effects of κ-casein
International Dairy Journal
-
Tập 2
- Trang 275-285
- 1992
Gilbert Idolo Imafidon
,
K.F. Ng-Kwai-Hang
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Synthesis of galactooligosaccharides using sweet and acid whey as a substrate
International Dairy Journal
-
Tập 48
- Trang 15-22
- 2015
Christin Fischer
,
Thomas Kleinschmidt
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Norwegian goat milk composition and cheese quality: The influence of lipid supplemented concentrate and lactation stage
International Dairy Journal
-
Tập 56
- Trang 13-21
- 2016
R. Aa. Inglingstad
,
M. Eknæs
,
L. Brunborg
,
T. Mestawet
,
T.G. Devold
,
G.E. Vegarud
,
S.B. Skeie
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
pH-induced changes in β-casomorphin 7 structure studied by 1H nuclear magnetic resonance and Fourier-transform infrared spectroscopy
International Dairy Journal
-
Tập 121
- Trang 105106
- 2021
Tatijana Markoska
,
Thom Huppertz
,
Todor Vasiljevic
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Denaturation of whey proteins as a function of heat, pH and protein concentration
International Dairy Journal
-
Tập 31
- Trang 93-99
- 2013
M. Dissanayake
,
L. Ramchandran
,
O.N. Donkor
,
T. Vasiljevic
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 2,090
1
2
3
4
5
6
10