thumbnail

Food and Chemical Toxicology

SCOPUS (1982-2023)SCIE-ISI

  0278-6915

 

 

Cơ quản chủ quản:  PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD , Elsevier Ltd.

Lĩnh vực:
Food ScienceToxicologyMedicine (miscellaneous)

Các bài báo tiêu biểu

Review on the toxicity, occurrence, metabolism, detoxification, regulations and intake of zearalenone: An oestrogenic mycotoxin
Tập 45 Số 1 - Trang 1-18 - 2007
Abdellah Zinedine, J.M. Soriano, J.C. Moltó, Jordí Mañes
The characterization of antioxidants
Tập 33 Số 7 - Trang 601-617 - 1995
Barry Halliwell, Robert Aeschbach, J. Löliger, Okezie I. Aruoma
Hydrogen peroxide scavenging, antioxidant and anti-radical activity of some phenolic acids
Tập 41 Số 6 - Trang 753-758 - 2003
Zbigniew Sroka, Wojciech Cisowski
Primary mutagenicity screening of food additives currently used in Japan
Tập 22 Số 8 - Trang 623-636 - 1984
Motoi Ishidate, Toshio Sofuni, K. Yoshikawa, Makoto Hayashi, T. Nohmi, M. Sawada, Atsuko Matsuoka
Medicinal properties of mangosteen (Garcinia mangostana)
Tập 46 Số 10 - Trang 3227-3239 - 2008
José Pedraza-Chaverrı́, Noemí Cárdenas‐Rodríguez, Marisol Orozco‐Ibarra, Jazmin M. Pérez‐Rojas
Structure-based thresholds of toxicological concern (TTC): guidance for application to substances present at low levels in the diet
Tập 42 Số 1 - Trang 65-83 - 2004
R. Kroes, A G Renwick, M Cheeseman, Juliane Kleiner, Inge Mangelsdorf, Aldert H. Piersma, Benoı̂t Schilter, Carlo La Vecchia, F van Schothorst, J.G Vos, G. Würtzen
Aflatoxin B1: A review on metabolism, toxicity, occurrence in food, occupational exposure, and detoxification methods
Tập 124 - Trang 81-100 - 2019
Blake R. Rushing, Mustafa I. Selim
Studies on antioxidants: Their carcinogenic and modifying effects on chemical carcinogenesis
Tập 24 Số 10-11 - Trang 1071-1082 - 1986
Nobuyuki Ito, Masamichi Hirose, Shoji Fukushima, Hiroyuki Tsuda, Tsuyoshi Shirai, Masae Tatematsu
Importance of antibiotic residues in animal food
Tập 125 - Trang 462-466 - 2019
Merve Bacanlı, Nurşen Başaran