thumbnail

Food Control

  0956-7135

 

 

Cơ quản chủ quản:  Elsevier BV , ELSEVIER SCI LTD

Lĩnh vực:
BiotechnologyFood Science

Các bài báo tiêu biểu

Mycotoxins and their effects on human and animal health
Tập 36 Số 1 - Trang 159-165 - 2014
Maria Edite Bezerra da Rocha, Francisco da Chagas Oliveira Freire, Fábio Erlan Feitosa Maia, Maria Izabel Florindo Guedes, Davide Rondina
Encapsulation of cinnamon essential oil in electrospun nanofibrous film for active food packaging
Tập 59 - Trang 366-376 - 2016
Peng Wen, Ding-He Zhu, Hong Wu, Min‐Hua Zong, Yi-Ru Jing, Shuangyan Han
Degradation during application of ultrasound in food processing: A review
Tập 31 Số 2 - Trang 593-606 - 2013
Daniella Pingret, Anne‐Sylvie Fabiano‐Tixier, Farid Chemat
p-Coumaric acid kills bacteria through dual damage mechanisms
Tập 25 Số 2 - Trang 550-554 - 2012
Zaixiang Lou, Hongxin Wang, Shengqi Rao, Juntao Sun, Chaoyang Ma, Jing Li
Prevention of bread mould spoilage by using lactic acid bacteria with antifungal properties
Tập 20 Số 2 - Trang 144-148 - 2009
Carla Luciana Gerez, María Inés Torino, G. Rollán, Graciela Font de Valdez
Concentrations and dietary exposure to polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) from grilled and smoked foods
Tập 22 Số 12 - Trang 2028-2035 - 2011
Husam Alomirah, Sameer Al‐Zenki, Suad Al-Hooti, Sahar Zaghloul, Wajih N. Sawaya, Nisar Ahmed, Kurunthachalam Kannan
Decontamination by ultrasound application in fresh fruits and vegetables
Tập 45 - Trang 36-50 - 2014
Jackline Freitas Brilhante de São José, Nélio José de Andrade, Afonso Mota Ramos, Maria Cristina Dantas Vanetti, Paulo César Stringheta, José Benício Paes Chaves
Updating techniques on controlling mycotoxins - A review
Tập 89 - Trang 123-132 - 2018
Ying Luo, Xiaojiao Liu, Jianke Li
Probiotic potential, antimicrobial and antioxidant activities of Enterococcus durans strain LAB18s
Tập 37 - Trang 251-256 - 2014
Simone Pieniz, Robson Andreazza, Thiago Anghinoni, Flávio Anastácio de Oliveira Camargo, Adriano Brandelli