Food Control
0956-7135
Cơ quản chủ quản: Elsevier BV , ELSEVIER SCI LTD
Lĩnh vực:
BiotechnologyFood Science
Các bài báo tiêu biểu
Encapsulation of cinnamon essential oil in electrospun nanofibrous film for active food packaging
Tập 59 - Trang 366-376 - 2016
Degradation during application of ultrasound in food processing: A review
Tập 31 Số 2 - Trang 593-606 - 2013
Prevention of bread mould spoilage by using lactic acid bacteria with antifungal properties
Tập 20 Số 2 - Trang 144-148 - 2009
Concentrations and dietary exposure to polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) from grilled and smoked foods
Tập 22 Số 12 - Trang 2028-2035 - 2011
Antibacterial mechanism of lactic acid on physiological and morphological properties of Salmonella Enteritidis, Escherichia coli and Listeria monocytogenes
Tập 47 - Trang 231-236 - 2015
Decontamination by ultrasound application in fresh fruits and vegetables
Tập 45 - Trang 36-50 - 2014
Probiotic potential, antimicrobial and antioxidant activities of Enterococcus durans strain LAB18s
Tập 37 - Trang 251-256 - 2014