Công bố khoa học
Công cụ trích dẫn
Công bố khoa học
Trích dẫn
Tạp chí khoa học
Cơ quan đơn vị
Quản lý tài khoản
Danh mục đã lưu
Đăng xuất
Food Control
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Pesticide residues levels in honey from apiaries located of Northern Poland
Food Control
-
Tập 31
- Trang 196-201
- 2013
Żaneta Bargańska
,
Marek Ślebioda
,
Jacek Namieśnik
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Development of a rapid and simultaneous immunochromatographic assay for the determination of zearalenone and fumonisin B1 in corn, wheat and feedstuff samples
Food Control
-
Tập 31
- Trang 180-188
- 2013
Yuan-Kai Wang
,
Yi-Bo Shi
,
Qi Zou
,
Jian-He Sun
,
Zhi-Fei Chen
,
Heng-an Wang
,
Shu-Qing Li
,
Ya-Xian Yan
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Identification of fish species of sushi products in Hong Kong
Food Control
-
Tập 98
- Trang 164-173
- 2019
Grace Wing-Chiu But
,
Hoi-Yan Wu
,
Pang-Chui Shaw
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Inhibitory effect of bacteriocin produced by Pediococcus acidilactici on the biofilm formation of Salmonella Typhimurium
Food Control
-
Tập 117
- Trang 107361
- 2020
Hye-Jin Seo
,
Seok-Seong Kang
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Pathogen reductions associated with traditional processing of landjäger
Food Control
-
Tập 73
- Trang 768-774
- 2017
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Determination of multi-mycotoxin occurrence in maize based porridges from selected regions of Tanzania by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-MS/MS), a longitudinal study
Food Control
-
Tập 68
- Trang 337-343
- 2016
Patrick A. Geary
,
Gaoyun Chen
,
Martin E. Kimanya
,
Candida P. Shirima
,
Michalina Oplatowska-Stachowiak
,
Christopher T. Elliott
,
Michael N. Routledge
,
Yun Yun Gong
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Occurrence, drug resistance, and virulence genes of Salmonella isolated from chicken and eggs
Food Control
-
Tập 113
- Trang 107109
- 2020
Dan Hai
,
Xingpeng Yin
,
Zhaoxin Lu
,
Fengxia Lv
,
Haizhen Zhao
,
Xiaomei Bie
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
A rapid method for monitoring total trans fatty acids (TTFA) during industrial manufacturing of Brazilian spreadable processed cheese by capillary zone electrophoresis
Food Control
-
Tập 23
- Trang 456-461
- 2012
Patrícia Mendonça de Castro Barra
,
Marcelo Macêdo Barra
,
Mônia Stremel Azevedo
,
Roseane Fett
,
Gustavo Amadeu Micke
,
Ana Carolina Oliveira Costa
,
Marcone Augusto Leal de Oliveira
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Bacteriophage and their lysins: A new era of biocontrol for inactivation of pathogenic bacteria in poultry processing and production—A review
Food Control
-
Tập 137
- Trang 108976
- 2022
Sangha Han
,
Kye-Hwan Byun
,
Md. Furkanur Rahaman Mizan
,
Iksoon Kang
,
Sang-Do Ha
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Early recognition of problematic wine fermentations through multivariate data analyses
Food Control
-
Tập 27
- Trang 248-253
- 2012
Marco Emparán
,
Ricardo Simpson
,
Sergio Almonacid
,
Arthur Teixeira
,
Alejandra Urtubia
Đi đến bài báo
Trích dẫn
Lưu lại
Tổng số: 4,673
1
2
3
4
5
6
10