Food Biophysics
1557-1866
1557-1858
Cơ quản chủ quản: Springer New York , SPRINGER
Lĩnh vực:
BioengineeringAnalytical ChemistryApplied Microbiology and BiotechnologyBiophysicsFood Science
Các bài báo tiêu biểu
Influence of Guar Gum on the In Vitro Starch Digestibility—Rheological and Microstructural Characteristics
Tập 5 Số 3 - Trang 149-160 - 2010
Characterization of Antimicrobial-bearing Liposomes by ζ-Potential, Vesicle Size, and Encapsulation Efficiency
Tập 2 Số 1 - Trang 1-9 - 2007
Modeling of the Psychophysical Response Curves Using the Grand Canonical Ensemble in Statistical Physics
Tập 2 Số 4 - Trang 183-192 - 2007
Physical Aspects of Meat Cooking: Time Dependent Thermal Protein Denaturation and Water Loss
Tập 11 Số 1 - Trang 34-42 - 2016
Effect of Molecular Weight Reduction, Acetylation and Esterification on the Emulsification Properties of Citrus Pectin
Tập 10 Số 2 - Trang 217-227 - 2015
Impact of Lipase, Bile Salts, and Polysaccharides on Properties and Digestibility of Tuna Oil Multilayer Emulsions Stabilized by Lecithin–Chitosan
Tập 5 Số 2 - Trang 73-81 - 2010
Fabrication of Surface-Active Antioxidant Food Biopolymers: Conjugation of Catechin Polymers to Egg White Proteins
Tập 12 Số 2 - Trang 198-210 - 2017