European Journal of Clinical Nutrition

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Short-term low carbohydrate/high-fat diet intake increases postprandial plasma glucose and glucagon-like peptide-1 levels during an oral glucose tolerance test in healthy men
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 66 Số 8 - Trang 926-931 - 2012
Shigeharu Numao, Hiroshi Kawano, Noriko Endo, Yuka Yamada, Masayuki Konishi, Masaki Takahashi, Shizuo Sakamoto
Ngoài việc giảm cân: một bài tổng quan về các ứng dụng điều trị của chế độ ăn rất ít carbohydrate (chế độ ăn ketogenic) Dịch bởi AI
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 67 Số 8 - Trang 789-796 - 2013
Antonio Paoli, Alessandro Rubini, Jeff S. Volek, Keith Grimaldi
Tóm tắtCác chế độ ăn rất ít carbohydrate hoặc chế độ ăn ketogenic đã được sử dụng từ những năm 1920 như một liệu pháp cho bệnh động kinh và trong một số trường hợp có thể hoàn toàn loại bỏ nhu cầu dùng thuốc. Kể từ những năm 1960, chúng đã trở nên nổi tiếng như một trong những phương pháp phổ biến nhất để điều trị béo phì. Những nghiên cứu gần đây trong khoảng một ...... hiện toàn bộ
Body composition in early onset eating disorders
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 56 Số 9 - Trang 857-865 - 2002
Dasha Nicholls, Jonathan C. K. Wells, Ash Singhal, R Stanhope
Appetitive, dietary and health effects of almonds consumed with meals or as snacks: a randomized, controlled trial
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 67 Số 11 - Trang 1205-1214 - 2013
Sze‐Yen Tan, R. D. Mattes
Functional foods and the immune system: a review
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 56 Số S3 - Trang S29-S33 - 2002
S. López‐Varela, Marcela González‐Gross, A. Marcos
Empirically derived dietary habits are associated with irritable bowel syndrome
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 72 Số 11 - Trang 1537-1547 - 2018
Fatemeh Zaribaf, Ammar Hassanzadeh Keshteli, Ahmad Esmaillzadeh, Parvane Saneei, Awat Feizi, Hamed Daghaghzadeh, Christine Feinle‐Bisset, Peyman Adibi
Dietary intake of antioxidant vitamins and risk of stroke: the Japan Public Health Center–based Prospective Study
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 71 Số 10 - Trang 1179-1185 - 2017
Sayo Uesugi, Junko Ishihara, Hiroyasu Iso, Norie Sawada, R. Takachi, Manami Inoue, Shoichiro Tsugane
Comparison of the traditional paper visual analogue scale questionnaire with an Apple Newton electronic appetite rating system (EARS) in free living subjects feeding ad libitum
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 52 Số 10 - Trang 737-741 - 1998
R.J. Stratton, R. James Stubbs, Dean Hughes, N A King, John E. Blundell, M. Elia
Chronic dietary exposure to branched chain amino acids impairs glucose disposal in vegans but not in omnivores
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 71 Số 5 - Trang 594-601 - 2017
Jan Gojda, Lenka Rossmeislová, Radka Straková, Jana Tůmová, Moustafa Elkalaf, Martin Jaček, Petr Tůma, Jana Potočková, Eva Krauzová, Petr Waldauf, Ján Trnka, Vladimír Štich, Michal Anděl
The levels of human milk microRNAs and their association with maternal weight characteristics
European Journal of Clinical Nutrition - Tập 70 Số 4 - Trang 445-449 - 2016
Yimeng Xi, Xue Jiang, R Li, M Chen, Wei Song, X Li
Tổng số: 94   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10