Chemical Senses
Công bố khoa học tiêu biểu
* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo
Sắp xếp:
Selective Inhibition of Sweetness by the Sodium Salt of +/-2-(4-Methoxyphenoxy)propanoic Acid
Chemical Senses - Tập 24 Số 4 - Trang 439-447 - 1999
Taste-Signaling Proteins Are Coexpressed in Solitary Intestinal Epithelial Cells
Chemical Senses - Tập 32 Số 1 - Trang 41-49 - 2007
Identification of compounds in bovine cervico-vaginal mucus extracts that evoke male sexual behavior
Chemical Senses - Tập 12 Số 1 - Trang 77-87 - 1987
An Environmental Nuisance: Odor Concentrated and Transported by Dust
Chemical Senses - Tập 26 Số 3 - Trang 327-331 - 2001
Evaluation of the Key Odorants of Foods by Dilution Experiments, Aroma Models and Omission
Chemical Senses - Tập 26 Số 5 - Trang 533-545 - 2001
Endocrine Modulation of Olfactory Responsiveness: Effects of the Orexigenic Hormone Ghrelin
Chemical Senses - Tập 40 Số 7 - Trang 469-479 - 2015
Menthol Suppresses Nicotinic Acetylcholine Receptor Functioning in Sensory Neurons via Allosteric Modulation
Chemical Senses - Tập 37 Số 5 - Trang 463-469 - 2012
Effect of salivary proline-rich proteins on ingestive responses to tannic acid in mice
Chemical Senses - Tập 17 Số 1 - Trang 1-12 - 1992
Salivary Protein Profiles and Sensitivity to the Bitter Taste of Caffeine
Chemical Senses - Tập 37 Số 1 - Trang 87-95 - 2012
Riboflavin-Binding Protein Is a Novel Bitter Inhibitor
Chemical Senses - Tập 33 Số 1 - Trang 57-63 - 2008
Tổng số: 61
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7