Chemical Senses

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Selective Inhibition of Sweetness by the Sodium Salt of +/-2-(4-Methoxyphenoxy)propanoic Acid
Chemical Senses - Tập 24 Số 4 - Trang 439-447 - 1999
Susan S. Schiffman
Taste-Signaling Proteins Are Coexpressed in Solitary Intestinal Epithelial Cells
Chemical Senses - Tập 32 Số 1 - Trang 41-49 - 2007
Claudine Bezençon, Johannes le Coutre, Sami Damak
Identification of compounds in bovine cervico-vaginal mucus extracts that evoke male sexual behavior
Chemical Senses - Tập 12 Số 1 - Trang 77-87 - 1987
W. R. Klemm, Gene Hawkins, E.De Los Santos
An Environmental Nuisance: Odor Concentrated and Transported by Dust
Chemical Senses - Tập 26 Số 3 - Trang 327-331 - 2001
R. W. Bottcher
Evaluation of the Key Odorants of Foods by Dilution Experiments, Aroma Models and Omission
Chemical Senses - Tập 26 Số 5 - Trang 533-545 - 2001
Werner Grosch
Endocrine Modulation of Olfactory Responsiveness: Effects of the Orexigenic Hormone Ghrelin
Chemical Senses - Tập 40 Số 7 - Trang 469-479 - 2015
Diana Loch, Heinz Breer, Jörg Strotmann
Menthol Suppresses Nicotinic Acetylcholine Receptor Functioning in Sensory Neurons via Allosteric Modulation
Chemical Senses - Tập 37 Số 5 - Trang 463-469 - 2012
Michael Hans, Michael Wilhelm, Dieter Swandulla
Effect of salivary proline-rich proteins on ingestive responses to tannic acid in mice
Chemical Senses - Tập 17 Số 1 - Trang 1-12 - 1992
John I. Glendinning
Salivary Protein Profiles and Sensitivity to the Bitter Taste of Caffeine
Chemical Senses - Tập 37 Số 1 - Trang 87-95 - 2012
Micheline Dsamou, Olivier Palicki, Chantal Septier, Claire Chabanet, Géraldine Lucchi, Patrick Ducoroy, Marie‐Christine Chagnon, Martine Morzel
Riboflavin-Binding Protein Is a Novel Bitter Inhibitor
Chemical Senses - Tập 33 Số 1 - Trang 57-63 - 2008
Kenji Maehashi, Mami Matano, Mizu Nonaka, Shigezo Udaka, Yasushi Yamämoto
Tổng số: 61   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7