Chemical Senses

Công bố khoa học tiêu biểu

* Dữ liệu chỉ mang tính chất tham khảo

Sắp xếp:  
Postoral Glucose Sensing, Not Caloric Content, Determines Sugar Reward in C57BL/6J Mice
Chemical Senses - Tập 40 Số 4 - Trang 245-258 - 2015
Anthony Sclafani, Steven Zukerman, Karen Ackroff
Riboflavin-Binding Protein Is a Novel Bitter Inhibitor
Chemical Senses - Tập 33 Số 1 - Trang 57-63 - 2008
Kenji Maehashi, Mami Matano, Mizu Nonaka, Shigezo Udaka, Yasushi Yamämoto
Astringency of Organic Acids is Related to pH
Chemical Senses - Tập 21 Số 4 - Trang 397-403 - 1996
Harry T. Lawless, John K. Horne, Paul Giasi
Performance of Mice in an Automated Olfactometer: Odor Detection, Discrimination and Odor Memory
Chemical Senses - Tập 24 Số 6 - Trang 637-645 - 1999
Natalya D. Bodyak, Burton M. Slotnick
Quantification of Chemical Vapors in Chemosensory Research
Chemical Senses - Tập 28 Số 6 - Trang 467-477 - 2003
J. Enrique Cometto‐Muñiz
‘Sniffin’ Sticks': Olfactory Performance Assessed by the Combined Testing of Odour Identification, Odor Discrimination and Olfactory Threshold
Chemical Senses - Tập 22 Số 1 - Trang 39-52 - 1997
Thomas Hummel, B. Sekinger, S. R. Wolf, E. Pauli, Gerd Kobal
Peptide immunohistochemistry demonstrates multiple classes of perigemmal nerve fibers in the circumvallate papilla of the rat
Chemical Senses - Tập 11 Số 1 - Trang 135-144 - 1986
Thomas E. Finger
Oral astringency: effects of repeated exposure and interactions with sweeteners
Chemical Senses - Tập 15 Số 2 - Trang 151-164 - 1990
Brian J. Lyman, Barry G. Green
Immunohistochemical Lòcalization of Neuropeptides and Neurotransmitters in the Nucleus Solitarius
Chemical Senses - Tập 21 Số 3 - Trang 367-376 - 1996
Bruce E. Maley
Structure-Sweetness Relationship in Thaumatin: Importance of Lysine Residues
Chemical Senses - Tập 26 Số 2 - Trang 167-177 - 2001
Ryosuke Kaneko
Tổng số: 63   
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7