American Journal of Enology and Viticulture

  0002-9254

  1943-7749

  Mỹ

Cơ quản chủ quản:  American Society for Enology and Viticulture , AMER SOC ENOLOGY VITICULTURE

Lĩnh vực:
Food ScienceHorticulture

Các bài báo tiêu biểu

Colorimetry of Total Phenolics with Phosphomolybdic-Phosphotungstic Acid Reagents
Tập 16 Số 3 - Trang 144-158 - 1965
Vernon L. Singleton, Joseph A. Rossi
Total Phenol Analysis: Automation and Comparison with Manual Methods
Tập 28 Số 1 - Trang 49-55 - 1977
Karen Slinkard, Vernon L. Singleton
Total Phenol Analysis: Automation and Comparison with Manual Methods
Tập 28 Số 1 - Trang 49-55 - 1977
Karen Slinkard, Vernon L. Singleton
Environmental and Management Practices Affecting Grape Composition and Wine Quality - A Review
Tập 44 Số 4 - Trang 409-430 - 1993
D. I. Jackson, P. B. Lombard
Influence of Climate, Soil, and Cultivar on Terroir
Tập 55 Số 3 - Trang 207-217 - 2004
Cornelis van Leeuwen, Philippe Friant, X. Choné, O. Trégoat, Stéfanos Koundouras, Denis Dubourdieu
Concentration of the Phytoalexin Resveratrol in Wine
Tập 43 Số 1 - Trang 49-52 - 1992
E. H. Siemann, L. L. Creasy
Effects of Temperature on Anthocyanin Biosynthesis in Grape Berry Skins
Tập 57 Số 1 - Trang 54-59 - 2006
Takayoshi Yamane, Seok-Tae Jeong, Nami Goto‐Yamamoto, Yoshiko Koshita, Shozo Kobayashi
Correlation Between the Content of Biogenic Amines and Other Wine Compounds
Tập 49 Số 3 - Trang 266-278 - 1998
Evangelos H. Soufleros, Marie-Lyse Barrios, Amélie Bertrand
Fruit Ripening in<i>Vitis vinifera</i>L.: Responses to Seasonal Water Deficits
Tập 39 Số 4 - Trang 313-320 - 1988
Mark A. Matthews, Michael M. Anderson
Evaluation of Hyperspectral Reflectance Indexes to Detect Grapevine Water Status in Vineyards
Tập 58 Số 3 - Trang 302-317 - 2007
José Ramón Rodríguez Pérez, David Riaño, Eli Carlisle, Susan L. Ustin, David R. Smart